Horoszkóp

Ilyen Disney-jelmezt viselnének halloweenkor a csillagjegyek

Ha te is rajongsz a Disney-szereplőkért, nem mellesleg lelkesen készülődsz a halloweenre, akkor szuper ötleteket adunk mindehhez. A horoszkópból ugyanis megtudhatod, melyik Disney-figura jelmeze illik hozzád a leginkább. Még van egy kis időd, hogy beszerezhesd. Kihagyhatatlan!

Mindenkinek van kedvenc Disney-karaktere. Sőt, ha választani kellene, akkor többen vélhetően bajban lennének. Ám semmi gond, a horoszkóp ezúttal is a segítségedre siet. Lehetsz érzelmes víz jegyű, aki odavan a romantikáért, vagy szenvedélyes csillagjegy, erős személyiséggel, mindenkinek megvan a hozzá leginkább illő Disney-szereplője. Ha a halloweeni buliba ezt a jelmezt öltöd magadra, a hatás biztosan nem marad el.

Ilyen Disney-jelmezt viselnének halloweenkor szívük szerint a csillagjegyek (iStock)

Kos: a Star Wars Leia hercegnője

Kos jegyűként szenvedélyes vezető vagy. Hasonlóan hozzád, a Star Wars filmek Leia hercegnője is otthonosan mozog a csatamezőn, így nem okoz számodra gondot, hogy eljátszd a galaxis hősnőjét. Az erő legyen veled halloween estéjén is!

Bika: a Demóna Aurora hercegnője

Bika jegyűként hűséges típus vagy. Aurora hercegnő nem csupán elbűvölő, hanem rendkívüli szépség is, hasonlóan Csipkerózsikához. Uralkodó bolygódnak, a Vénusznak köszönhetően ezzel a jelmezzel mindenkit elkápráztatsz halloweenkor, hiszen álomszépen festesz majd benne.

Ikrek: a Hihetetlen család Nyúlánykája

Ikrek jegyűként nagyszerű kommunikátor vagy, a meggyőző képességeddel akár egy szuperhős kampány arcává is válhatnál, mint tette azt Helen Parr, alias Mrs. Irdatlan, avagy Nyúlányka. Éppen ezért jól teszed, ha elkezdesz nyújtógyakorlatokat végezni, az év legkísértetiesebb éjszakáján szükség lesz ugyanis a hajlékonyságodra.

Rák: Mary Poppins

„Arra int Mary Poppins, mindig mosolyogni kell. Jaj, Ne felejtsük el, hogy mosolyogni kell.” Rák jegyűként az anyai gondoskodásod és imádni való humorod egyszerűen valódi Mary Poppinsszé varázsol téged. A legjobb babysitter válik belőled halloween napján is.

Oroszlán: a Jégvarázs Anna hercegnője

Oroszlán jegyűként kétségtelenül nagyon bájos vagy. Oroszlánszíved van, ám emellett nem veszítetted el a játékosságodat sem. A Jégvarázs Anna hercegnője tökéletesen illik gyermeki természetedhez és törődő személyiségedhez. Fogadjunk, ha tehetnéd, azonnal hóembert építenél…

Szűz: az Aladdin Jázmin hercegnője

Jázmin hercegnő becsületes és megbízható, ugyanakkor kissé pimasz fiatal hölgy is. Mintha emlékeztetne valakire, nem igaz? Szűz jegyűként szereted megtartani a szavadat, s mindig kimondod, amit gondolsz, különösen, ha jó okod van rá. Ha halloween éjjelén a csoda szép arab hercegnő jelmezét öltöd magadra, káprázatosan nézel majd ki.

Mérleg: a Pán Péter Csingilingje

Mérleg jegyűként néha kissé szemtelen vagy. Álmodozó természete ellenére Csingiling olykor gőgös, tiszteletlen, ám nem lehet őt nem szeretni. Pontosan olyan, mint te magad. Szóval öltsd magadra a tündérszárnyakat, vedd kézbe a tündérport, s ragyogd be október utolsó éjszakáját.

Skorpió: a Hófehérke és a hét törpe gonosz mostohája

Skorpió jegyűként épp most van a születésnapod hónapja. Mindig is imádtad a halloweent, s ki más tudná életre kelteni Hófehérke gonosz mostoháját, ha nem te? Ismerd be, jól áll neked ez a démoni szerep…

Nyilas: Pocahontas

Nyilas jegyűként hihetetlenül szabad szellemű vagy. Nem kétséges, hogy ezért is, s még persze sok más tulajdonságodért, Pocahontas jelmeze passzol hozzád legjobban a Disney világából. Meg egyébként is imádod őt, nem igaz?

Bak: Minnie egér

Bak jegyűként nagy híve vagy a hagyományoknak, épp ezért más Disney-karakter szóba sem jöhet nálad, mint Minnie egér. Klasszikus figura, nem igaz? Ha pedig hiányérzeted támadna, kérd meg a párodat, vagy az egyik barátodat, hogy öltözzön Mickey egérnek.

Vízöntő: a Jégvarázs Elza hercegnője

Vízöntő jegyűként te is tudsz olyan hideg lenni, mint a jég. Néha. Hidd el, jó móka lesz magadra ölteni a gyönyörű Elza jelmezét. Az pedig már csak hab lenne a tortán, ha például az Oroszlán jegyében született barátnőddel közösen jelentek meg a halloween-partin.

Halak: Vaiana

Halak jegyként álmodozó típusként szívesen bámulsz a nagy vízen túlra, újra meg újra… Vaiana pontosan olyan, mint te, nincs mit tenni. Tökéletesen festesz majd a jelmezében a legjobb halloweeni partin.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top