nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek utálják a halloweent

Ezek a csillagjegyek utálják a halloweent

Ők azok, akik a hátuk közepére sem kívánják a halloweent.

Rák

A Rák jegyhez ősszel közelebb állnak az otthonülős, kuckózós esték, mint a kísérteties bulizás, vagy a jelmezben vonulgatás. Ráadásul a szörnyes-szellemes körítés sem igazán az ő világa, sokkal finomabb lélek ő ennél. Így hát a halloween nem hozza lázba, maximum akkor, ha zárt körű bulit tarthat a családjával, vagy a legközelebbi barátokkal.

Szűz

A Szűz jegynek fontos a rend és az átláthatóság. A halloween pedig egyáltalán nem ezekről híres, nem csoda hát, hogy ő csöppet sem rajong az ilyesfajta mulatságokért. Az egész halloween mélységesen távol áll tőle, és ha próbálkozik is, nem tudja felszabadultan érezni magát a buliban. És ezért nem is lehet őt hibáztatni.

Csiillagjegyek és a Halloween

Fotó: Getty IMages/Martin Deja

Bak

Általában mindent túl komolyan vesz, és aszerint vizsgálja a dolgokat, hogy szerinte van-e értelmük. A halloweent gyerekesnek tartja, nem érti, mégis mi a jó az egészben. És nem is tartja magában a véleményét, így könnyen hangulatölő lehet a hozzáállása, ezért őt nem érdemes akarata ellenére elcsalni a buliba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top