nlc.hu
Sztárok
Meghalt Gabriela Spanic édesanyja

Elhunyt Gabriela Spanic édesanyja

Elhunyt Gabriela Spanic édesanyja, Norma Utrera. A színésznő a Dancing with the Stars szombati adása után kapta a szörnyű hírt.

Tragikus hírt kapott a Dancing with the Stars szombati élő adása után Gabriela Spanic. A venezuelai színésznő elvesztette szeretett édesanyját, Norma Utrerát.

Gabriela a közösségi oldalán köszönte meg édesanyjának, hogy harcos volt, és neki, valamint a testvéreinek szentelte az életét. 

„Nyugodt vagyok, hogy most jobb helyen jársz, csak remélni tudom, hogy Isten megadja nekünk azt a békét, amire szükségünk van, hogy nélküled éljünk. Szeretünk” – írta posztjában a színésznő.

A People magazin spanyol kiadásában azt írják, hogy Gabriela nagyon közel állt az édesanyjához. Azt nem tudni, hogy pontosan mi okozta az asszony halálát. A Paula és Paulina sztárjának közösségi oldalán többen részvétüket nyilvánították, köztük a pályatársak is. 

Gabirla Spanic a Dancing with the Stars versenyzője

Gabirla Spanic, a magyar Dancing with the Stars versenyzője (Fotó: Instagram)

Arról egyelőre nincs hír, hogy a tragikus esemény befolyásolja-e Gabriela Spanic szereplését a Dancing with the Stars című műsorban.

Olvass még Gabriela Spanicról az nlc-n:

Kiemelt kép: Gabriela Spanic Hivatalos Instagram-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top