nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. november 21–22.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. november 21–22. – Szabad kezet kaptok

Felemás hétvége vár rátok: a 2 nap 2 egészen más bolygóállás 2 egészen más hangulatot eredményez. Vagyis tervezhettek 2 egészen más programot. Szabad kezet kaptok, ha letudtátok a kötelezőket.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton nosztalgikus, sőt szentimentális hangulat lesz úrrá rajta. Elsírhatod magad, amitől a kedvesed megijedhet, mert azt hiheti, hogy megbántott. Vasárnap már a Nap a Nyilasban jár, ami felvillanyoz, és helyreállítja a jókedvedet.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. 11. 21.

Tervezzetek szenvedélyes közös programot (Fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelem lesz a fókuszodban. A bolygók azt mutatják, hogy szíved szerint kényeztetnéd a szerelmedet. Ne fogd vissza magad! Bármi jól fog esni neki: egy finom reggeli, egy illóolajos masszázs, stb. Meglepheted, vagy megkérdezheted. Ahogy akarod.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton még nem leszel topon. Nyomaszthatnak a munkával kapcsolatos gondok. De vasárnap visszanyered a formádat, aminek a párod fog a legjobban örülni. Innentől kezdve mindegy, hogy mit csináltok, csak csináljátok együtt, édes kettesben!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hihetetlen szerencsés vagy, mert szombaton Nap és Vénusz, vasárnap Hold küld neked szerencsés fényszöget. Elemedben leszel, ami a kedvesedre is jó hatással lesz. Bármi aggasztja őt, te képes vagy megvigasztalni, megnyugtatni őt…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Majd szombat estétől leszel csúcs formában. Előtte családi és/vagy ingatlan ügyek okoznak fejtörést neked. Szombat este a Nap belép a Nyilasba, ami visszahozza neked a kreativitást, a derűlátást és a vállalkozó kedvet. Ezért a stílusodért rajong a párod.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Annyi dolgod van, hogy megőrülsz. Mielőtt elkezdenél kapkodni, és kiborulnál, kérdezd meg a kedvesedet, hogy szerinte mit csináljatok! Szívesen segít neked, és gyorsabban végeztek. Utána jut időtök egymásra. Erről kell szólnia a hétvégének.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Határozottan jobb passzban leszel szombaton. Vasárnap leeresztesz. Lehet, hogy akkor jön ki rajtad a fáradtság. Nem fizikailag, hanem lelkileg és szellemileg merültél ki, amit nem lehet kialudni. A szerelmed közelsége és érintése a legjobb gyógyír…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Őrségváltás lesz az égen: szombaton a Vénusz be-, a Nap kilép a Skorpióból. Vasárnap a Hold a Halakba lép. Mindez a te malmodra hajtja a vizet. Vagyis kirobbanóan jó kedved lesz. Remélhetőleg ez átragad a párodra. Fertőzd meg őt a derűddel!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Végre eljött a te időd: szombaton este a Nap belép a Nyilasba. Előtte kissé gyászos lehet a kedved. Utána annál ragyogóbb. A születésnapod közeledte ragyogó ürügy az ünneplésre. Kibonthattok egy üveg pezsgőt, süthettek tortát. Bármit megtehettek.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén dőlj hátra, és engedd át az irányítást a párodnak! Boldoggá teszed, ha ő döntheti el, hogy mit csináljatok. Ez óriási bizalom a részedről, ami számára egy igazi ajándék. Kérdés, hogy képes vagy-e erre. Tanulságos lesz ezt átgondolnod…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egészen más lesz ez a 2 nap. Szombaton képtelen vagy a kedvesedre figyelni. Leplezd, mert vasárnap már nem lesz ilyen gond! Sőt elöntenek az érzések, amit ő nagyon fog értékelni. Imádja, ha előjön belőled a szentimentális éned, amit többnyire rejtegetsz.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sok változás zajlik az égen. De téged minden bolygó jegyváltás kedvezően érint. A párod irigykedhet. Nem érti, hogy mitől vagy ennyire jól. Elkezdhet gyanakodni. Minél előbb nyugtasd meg! Ne engedd, hogy eluralkodjon rajta a féltékenység!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top