nlc.hu
Sztárok

Majka a koronavírus után

„Elképesztő, mit hagy maga után ez a betegség” – így érzi magát most a koronavírusból felépült Majka

Otthon lábadozik Majka a koronavírus-fertőzés után, de még nem érzi tökéletesnek magát.
A koronavírusos Majka a kórházban

Majka 11 napot töltött a balassagyarmati kórházban, ahol koronavírus-fertőzéssel ápolták, két hete térhetett haza, azóta otthon lábadozik. A rapper a Blikknek beszélt arról, hogy lassan megy a gyógyulás, és még nem érzi tökéletesnek magát.

„Gyakorlatilag lábadozás van még. Elképesztő, mit hagy maga után ez a betegség. Főzünk, sorozatot nézünk, én zenéket rakok össze, próbálok szöveget írni, de az valamiért nem megy az elmúlt időszakban”

– mesélt Majka arról, hogyan telnek mostanában a napjai.

Az egész betegségben a bizonytalanságot érezte a legrosszabbnak, de szerencsére a barátai foglalkoztak vele, amikor nagyon maga alatt volt.

Az énekes-műsorvezető 2021-re azt tervezi, hogy visszakapja a régi életét. Most is dalokon dolgozik, és azzal nem is számol, hogy még sokáig nem lehet színpadra állni. Azt reméli, hogy a vakcina beválik, és áprilisra-májusra helyreáll a rend a világban.

„A Covid egy alattomos, sunyi betegség, de akkora ereje azért nincs, hogy kiirtsa az előadóművészetet. Az ember mindig kitalál valamit!” – mondta a rapper.

(Kiemelt kép: YouTube/Majka official)

Majka és a koronavírus:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top