nlc.hu
Sztárok

Majka koronavírustesztje ismét pozitív lett

Majka: „Tombol bennem a vírus”

Majka két hét után sincs jól. A rapper újra bejelentkezett a kórházból.

Majka két hete jelentette be, hogy koronavírusos, azóta pedig mindennap beszámol arról, hogy érzi magát. A rappert testileg és lelkileg megviseli a betegség, már 4-5 kilót fogyott miatta. A kórházi kórteremből közvetíti, mi zajlik vele, milyenek az eredményei.

„Az elmúlt két nap nem volt valami kóser. Vannak eredményeim, azok nem rosszak. A gyulladásos eredményem még ugrál, a Covid-tesztem, az még mindig pozitív. Addig nem szabadulok, amíg nincsen minden rendben” – mondta a rapper. Felesége és gyerekei is átesnek a koronavíruson, de ők jobban érzik magukat, mint Majka.

„Olyan szintű fáradtság van rajtam tegnap óta, hogy azt elmondani nem lehet… Nem is éreztem még ilyen fáradtságot. Annyira leteper a dolog, tombol bennem a vírus, hogy gyakorlatilag nem tudok mihez kezdeni” – mesélte a rapper, akit már nem nagyon köt le semmi a kórházban. Majka általában filmeket, sorozatokat néz, vagy honfoglalózik, a telefonján játszik.

A rapper még mindig nehezen alszik, nem segít neki semmi. Amíg nem javulnak az eredményei, addig biztosan kórházban marad.

Még több cikk a koronavírusos Majkáról:

majka-youtube

Majka már két hete vlogol (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top