nlc.hu
Család

Szex miatt kellett újraéleszteni egy férfit

Majdnem belehalt a szexbe egy alföldi férfi

Viccesen hangzik, valójában nagyon is komoly és ijesztő eset.
Mentő

Komikus is lehetne, inkább drámai annak az 50 év körüli férjnek az esete, aki szerelmeskedés közben lett rosszul január elején egy észak-alföldi faluban – közölte az Országos Mentőszolgálat a Facebookon. Az ugyan nem derült ki, hogy tényleg a szex (amit csak házastársi kötelezettségnek hív a mentős szervezet) váltotta-e ki a bajt; mondjuk alighanem igen.

A férfi vérkeringése minden előzetes panasz nélkül omlott össze éppen felesége karjaiban, aki első pillanatban fel sem fogta a szürreális helyzetet – írják. A kezdeti rémület után azonban a nő minden erejét összeszedte és tűpontosan követte a rutinos mentésirányító életmentő utasításait. A hősies feleség ugyan zokogva kezdte meg férje újraélesztését, a segítségére riasztott mentőegységek hamar átvették tőle és emelt szinten folytatták az életmentést. A mentők több mint egy órán keresztül küzdöttek a férfi életéért a hálószoba padlóján, ami sikerre is vezetett. Végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit, ahol azonnal további életmentő beavatkozásokon esett át.

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: MTI/Balogh Zoltán

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top