nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi a vallásról

Tóth Gabi: „Nem vagyunk kattantak”

Tóth Gabi fontos dologra hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán.

Tóth Gabi kiáll a véleménye mellett, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. Nem fél beleállni olyan dolgokba, ami másokat talán elrettenthet. Fontos ügyekben szólal meg a közösségi oldalán, most éppen a vallásgyakorlással, a hittel kapcsolatban. A posztja ezúttal is megosztó, de amit ír, az egyáltalán nem elítélendő, sőt. 

Hiszem, hogy Isten velünk van! Igen! Veletek is! Veletek, kik egyre gyakrabban gúnyt űztök azokból, akik gyakorolják a...

Közzétette: Tóth Gabi – 2021. március 17., szerda

„Hiszem, hogy Isten velünk van! Igen! Veletek is! Veletek, kik egyre gyakrabban gúnyt űztök azokból, akik gyakorolják a vallásukat! (…) Nem vagyunk kattantak! Én is imádkozom, és hitre buzdítom azokat, akik elvesztek és nem látják a reményt! Ezt nem vehetitek el senkitől! Nektek üzenem, hogy tartsátok tiszteletben mások hitét és ne bélyegezzétek meg azokat, akik gyakorolják is vallásukat! Ne bántsátok és ne gúnyoljátok azokat, akik saját hitüket vállalják! Azokon, akiken gúnyolódtok, vicc tárgyává tesztek, értetek is imádkoznak,hogy megtaláljátok a lelki békét!” – írja a közösségi oldalán a nemrég nagy port kavaró Tóth Gabi.

Legfrissebb sztárhíreink: 

tóth gabi

Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top