nlc.hu
Horoszkóp

A Szűz nem kutatja a szerelmet

4 csillagjegy, akik imádnak szingliként élni

Akik egyedülállóként élik az életüket, nem magányosak. Csak nem keresik kényszeresen a nagy őt, amíg jól érzik magukat.

Még mindig sokszor bélyegzik meg az egyedülállókat, és feltételezik róluk: valójában rossz nekik egyedül. Ez a négy csillagjegy tökéletesen jól érzi magát szingliként, de ha eljön a megfelelő ember, készek a párkapcsolatra.

boldog férfi egyedül

Fotó: Unsplash

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ha az a kérdés, melyik csillagjegy élvezi a legjobban a szinglik életét, egyértelműen az Oroszlán. Szereti magát, tökéletesen jól elvan egyedül. Szuper dolog, ha valaki képes megteremteni a saját boldogságát, és nem keres ehhez kényszeresen társat. Természetesen semmi baja a kapcsolatokkal, de őt nem az határozza meg. Nem fog csak azért nyűglődni egy partnerrel, hogy elmondhassa: nincs egyedül. 

Nyilas (november 22. – december 21.)

Túlságosan szereti a szabadságot ahhoz, hogy kompromisszumokat kössön. Csak akkor fog valaki mellett lehorgonyozni, ha az elfogadja őt úgy, ahogy van. Szabadon járja a világot, és mindent megengedhet magának, amit egy kapcsolatban nem lehet. Akkor kel, akkor fekszik, amikor csak akar, és azzal, akivel csak szeretne. Ha egyszer megállapodik, annak nagyon különleges kötődésnek kell lennie.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Nem bírja a változásokat. Kényelmesen él a saját kis terében, amibe nem zavar bele senki. Nem kell alkalmazkodnia, szeret egyedül lenni, és nem zavarja, ha egyedülálló. Amíg nem találja meg azt az embert, aki mindenben tökéletes számára, inkább egyedül marad. Azonos értékrendű, érdeklődő, nyitott társat keres, akivel mély és hosszú kapcsolatban teljesedik ki.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Tökéletesség a jelszava, így a randizásban is meglehetősen válogatós. Csak azzal lép tovább, aki számos elvárásának megfelelt. De inkább egyedül van, minthogy kétségbeesetten párt keressen – jól érzi magát szingliként. Amíg egyedül van, fejlődik. Karriert épít, tanul, sportol, magával törődik és fejleszti magát. De kész arra, hogy mindent feladjon, ha eljön az a különleges valaki.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top