nlc.hu
Család
Nemi erőszak bántalmazó kapcsolatban

Az erzsébeti rém után barátja is megerőszakolta Andreát

A nemi erőszak traumája után egy bántalmazó kapcsolatba menekült Andrea, szenvedései így tovább folytatódtak.

A Blikk írta meg Andrea történetét, akit 2014-ben erőszakolt meg a Dunaharasztit és Pesterzsébetet rettegésben tartó férfi. A nő a trauma után egy bántalmazó kapcsolatban találta magát, szenvedései így tovább folytatódtak.

Az erzsébeti rém után barátja is megerőszakolta Andreát

Fotó: Unsplash

M. Imre, aki 2014-ben nyolc nőt is megtámadott, egy májusi napon kapta el Andrea torkát a nő albérletének ajtajában. Fojtószorítással a talajra kényszerítette, majd az eszméletlenségig fojtogatta a nőt, aki arra ébredt, hogy szétszaggatták szoknyáját, harisnyáját és alsóneműjét, és elloptak tőle 100 ezer forint értéket. M. Imrét hetekkel később fogták el, és eleinte a rendőrök azt mondták, nem történt nemi erőszak, ugyanis a férfi a kihallgatásán azt állította, hogy impotens. Csak egy évvel később, a szakértői vélemény alapján közölték, hogy Andreát tényleg megerőszakolta a férfi, aki azóta többszörös visszaesőként jogerősen 14 év fegyházbüntetést kapott.

Az egyik multinacionális vállalatnál dolgozó Andrea ezután a belvárosba költözött, ahol megismerkedett egy jóval idősebb férfival, aki a szomszédja volt. Olyannyira közel kerültek egymáshoz, hogy bő négy évig együtt is éltek – írja a lap a nő beszámolója alapján.

A bántalmazó kapcsolatban Andrea rengeteget szenvedett, kétszer került pszichiátriára. A férfi szintén megerőszakolta, állandóan őrjöngött és veszekedett. Andrea azt mondja, egyszer úgy összevesztek, hogy a férfi kizárta a lakás elé, ő pedig hiába könyörgött, nem engedte be. Csak úgy tudott bejutni, hogy egy szék lábával betörte az ajtóüveget. Emiatt még Andrea ellen indult eljárás.

„Az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy a vidéki nyaralójánál végighúzott a murván, majd a karjaimat megcsavarta, amikor közöltem vele, hogy végleg elhagyom” – mesélte Andrea. Elmondása szerint többek között a kocsija, az értékes munkaeszközei és az iskolai végzettségeit igazoló okmányai is a férfinél maradtak, amiket azóta sem tudott visszaszerezni. Emiatt és a bántalmazás miatt feljelentést tett a rendőrségen – írja a Blikk.

Ez is nemi erőszak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top