nlc.hu
Horoszkóp
Keresd a születésed szerinti totemállatodat

Az indiánok szerint ez a totemállatod

Az indiánok születésüktől fogva arra nevelték az utódaikat, hogy figyeljék meg a természetet, tanuljanak belőle és tiszteljék a környező világot.

A totemállat az indián kultúrában az a segítő lény volt, aki az illető szellem testvéreként jelent meg születése idejében. Ennek az állatnak a megölése tilos volt, tisztelet övezte. Az egyes emberek totemei megjelentek a mágikus szertartások során, természetfeletti erőt tulajdonítottak neki.
A 12 zodiákusnak megfelelő indián horoszkópodat könnyen megtalálod, tanulj te is a totemállatodtól!

indián totem

Fotó: Unsplash

VARJÚ – Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Égtája: Nyugat
Eleme: levegő
Köve: azurit

Mindenben megleled a szépséget, tisztánlátásod segít saját magad és környezeted fejlődésében. Az igazi szerelmet keresed, ha megtaláltad, teljesen átadod magad. Életleckéd, hogy megtaláld az egyensúlyt az érzelmeidben.

LAZAC – Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Égtája: Dél, Délnyugat
Eleme: tűz
Köve: karneol

Fantasztikusan tudsz ösztönözni, és a leginkább negatív embereknek is megmutatod az élet örömét. Társadat elárasztod szerelemmel, elalmozod ajándékokkal. Az életleckéd feladni a drámázást, és csak úgy élvezni az életet.

KÍGYÓ – Skorpió (október 23. – november 21.)

Égtája: Északnyugat
Eleme: víz
Köve: termésréz

Intuíciód vezet az emberek között, rendkívüli módon érzel másokat. Képes vagy gyógyítani, fizikai és lelki módon is. Ha szerelembe esel, a teljes szívedet odaadod. Életleckéd, hogy megtanulj megbocsátani és tiszta lapot adni másoknak.

SARKI LÚD – Bak (december 22. – január 19.)

Égtája: Észak
Eleme: föld
Köve: kvarc

A föld léted beteljesítésén dolgozol, spirituális helyedet keresed a világban. A szerelemben csak akkor tudsz kiteljesedni, ha megtalálod a lelki társadat. A bizalmat kell meglelned az életleckéd szerint, önmagadban és az univerzumban is.

FARKAS – Halak (február 19. – március 20.)

Égtája: Északkelet
Eleme: víz
Köve: jáde

Vezetője és tanítója vagy a közösségednek, végsőkig védelmezed szeretteidet. A szerelmed gyengéd, figyelmes, mindig kiállsz a partneredért. Életleckédben meg kell tanulnod vezetőként megállni a helyed.

HARKÁLY – Rák (június 22. – július 22.)

Égtája: Dél
Eleme: víz
Köve: rózsakvarc

Nyíltszívű és gondoskodó vagy, a család és a közösség összetartója. Odaadó és hűséges partner. Az életleckéd az elengedés – hogy adni és fejlődni tudj, el kell engedned a megkövült problémáidat.

(via spiritanimal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top