nlc.hu
Horoszkóp

A Vízöntő totemállata a cuki vidra

Ismerd meg a totemállatodat az indián horoszkóp szerint!

Az amerikai őslakosok rendkívüli módon tisztelték a természetet. Ismerték az időjárást, a növényeket, az állatoktól pedig rengeteget tanultak.

A születési időszak szerint mindenkinek megvan a totemállata, amit ha megfigyel, sokat tudhat meg önmagáról is. Az északi félteke szerinti dátumok megegyeznek a tizenkét állatövi jegy időszakával, így könnyedén kikeresheted a sajátodat. Kezdd el a spirituális utazást az indiánok hite szerint.

Ismerd meg a totemállatodat az indián horoszkóp szerintMEDVE – Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Égtája: Nyugat
Eleme: föld
Köve: ametiszt

Szeretettel és bölcsességgel éled az életed, szíved és minden erődet beleteszed abba, amit csinálsz. Keményen dolgozol, és a társad boldogsága nagyon fontos számodra. Az életleckéd, hogy legyél kevésbé kritikus önmagaddal és a világgal szemben.

HÓD – Bika (április 20. – május 20.)

Égtája: Kelet
Eleme: föld
Köve: jáspis

A stratégiaépítés mestere vagy, és megállíthatatlan, ha kitűzöl egy célt. Kevés embert engedsz közel, de egy életen át igaz társ és barát leszel. Az életlecke számodra, hogy járj nyitottabb szívvel, legyél elfogadóbb.

SZARVAS – Ikrek (május 21. – június 21.)

Égtája: Kelet
Eleme: levegő
Köve: achát

Harmóniát és békét teremtesz a környezetedben, de tudsz szenvedélyes lenni. Gondoskodó és heves szerelmes vagy. Az életleckéd az, hogy kevésbé izgulj, idegeskedj, próbálj meg egy helyben maradni, megtalálni a biztos pontot magadban.

SÓLYOM – Kos (március 21. – április 19.)

Égtája: Kelet
Eleme: tűz
Köve: opál

Látnok vagy, aki képes a semmiből építkezni, és erre motiválni másokat. Türelmetlen vagy, de a szerelemben ez hatalmas szenvedélyként mutatkozik meg. Életleckéd, hogy engedj az egódból, és adj több teret másoknak.

VIDRA – Vízöntő (január 20. – február 18.)

Égtája: Észak, Északkelet
Eleme: levegő
Köve: türkiz

Egy igazi emberbarát vagy, aki szeretné jobbá tenni a világot. A függetlenség a mindened, de társadnak is megadod. Hűséges partner vagy, de visszafelé is ezt várod el. Az életleckéd szerint tanuld meg úgy elérni a csillagokat, hogy közben biztos bázist teremtesz.

BAGOLY – Nyilas (november 22. – december 21.)

Égtája: Északnyugat
Eleme: tűz
Köve: obszidián

Folyton az igazságot keresed, tanulsz, és megosztod a bölcsességet. Nyugtalan lélek vagy, de soha nem játszod meg magad, őszinte és mély a szerelmed. Életleckéd szerint a büszkeségedtől kell megszabadulni, és átadni a helyet a toleranciának.

(a további hat csillagjegy totemállatával csütörtökön folytatjuk)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top