nlc.hu
Gasztro
Görgényi Fruzsina a tésztakészítésről

Kézműves tésztázót nyit Görgényi Fruzsina, árusítani szeretné színpompás tésztacsodáit a színésznő

A Barátok közt sztárja tele van energiával. Hobbija a tésztakészítés, ebből „nőtt ki” egy vállalkozási ötlete.

Még csak most ért véget a Barátok közt, de Görgényi Fruzsina már most sem tétlenkedik. Elképesztő energiával vetette bele magát ismét a munkakeresésbe, castingokra jár, és közben az igazit is keresi. Rengeteg férfi ostromolja, de a színésznő úgy érzi, hogy egy izgalmas munka közben fog rátalálni a szerelem.

Görgényi Fruzsina

Görgényi Fruzsina árusítani akarja a színes tésztacsodáit – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

A szakítása után új életet kezdő Görgényi Fruzsina egyébként a tészták szerelmese. Imád esztétikus és finom pasztákat gyártani, ezért a jövőben egy kézműves tésztázó megnyitását tervezi.

Szerencsére anyukám vendéglátózott egész életében, tehát ő nagyon topon van ebben, amiben én nem” mondta el a Life TV Ébredj velünk! műsorában a színésznő, aki reméli, hamarosan már árusíthatja szemet gyönyörködtető tésztakreációit.

“A gluténmentes dolgokra még nem specializálódtam, mert nekem az a fontos, hogy szép legyen a tészta. Épp ezért, ha van egy szép tagliatelle, ami mondjuk pöttyös, rózsaszín alapon zöld pöttyök vannak, akkor jól lakik a szemed. Én legalábbis” – árulta el Vastag Csaba exbarátnője, aki csakis olasz liszteket használ a tésztakészítéshez.

Olvass még Görgényi Fruzsináról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top