nlc.hu
Sztárok

Gyuricza Dóra dalban vallott szerelmet

Különös felvétel: Gyuricza Dóra énekelve vallott szerelmet Rácz Jenőnek az esküvőn

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő esküvőjéről különös felvétel került elő.

Két héttel ezelőtt került sor Rácz Jenő és Gyuricza Dóra esküvőjére: a Story magazinban számtalan képet mutattak a nagy napról, azonban azóta is szinte naponta posztolnak egy-egy fotót a lagziról. A minap a sztárséf osztott meg egy videót, amelyben a felesége dalban vallott szerelmet neki, méghozzá a Bëlga klasszikusával.

„Amikor szerenádot kapsz az újdonsült feleségedtől” – írta a poszthoz Rácz Jenő, aki az esküvőről is elárult pár részletet korábban. 

„Totálisan katarzis érzés, de a jó értelemben. Az volt a durva, hogy már cikinek éreztem magam, mert jött be a Dóri, őt már nem láttam annyira elérzékenyülve, mint amennyire én voltam, és mondom, hát, ez halál ciki, én már itt bömbölök lassan, miközben senki más nem bömböl, csak én. Nem tudtam már magammal mit kezdeni, nagyon megható volt a pillanat” – emlékezett vissza A Konyhafőnök séfje a pillanatra, amikor először meglátta a szerelmét menyasszonyi ruhában.

BEST - címlap

BEST – címlap

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top