nlc.hu
Sztárok

Agárdi Szilvi: Időre van szükségem a szakitás után

Mióta Agárdi Szilvi szakított ostromolják a férfiak: „Még időre van szükségem”

Nem idegen Agárdi Szilvi számára a kétkezi munka, hiszen vidéken nőtt fel. A gyönyörű hangú vak énekesnő közösségi oldalán tett közzé egy videot, amiben éppen fát cipel...

Mióta teljesen elvesztette látását, sok mindent újra kellett tanulnia Agárdi Szilvinek, ám ő nem bánja, sőt igazi kihívás számára egy-egy tevékenység.

„Más ember biztosan magába roskadna és nem csinálna semmit, de én nem ilyen vagyok – mondja Szilvi. – Mivel vidéken születtem, úgy neveltek a szüleim, hogy mindent meg tudjak csinálni a ház körül. Ezért is tettem fel egy videót a közösségi oldalamra, ahol fát cipelek, hogy felhívjam a figyelmet arra, nem változott az életem, mióta teljesen elvesztettem a látásomat.”

Most az újratanulás időszaka van, ami tartogat kihívásokat is.

„Vannak dolgok, amiktől én is félek, például a főzéstől, a forró víztől. Nem akarom leforrázni magam véletlenül. Ezért nemsokára főzőtanfolyamra megyek, hogy elsajátítsak jó pár dolgot a konyhában. A technika csodákra képes, van beszélő mérlegem, és sok más kütyüm, ami segít nekem kiigazodni otthon. A legjobban csupán a konyhai balesetektől félek, ezért főzni például akkor szoktam, ha valaki van velem. Hajlamos vagyok a pánikra, ezért is inkább jobb az óvatosság.

Szilvi élete nemrég sokat változott, párjával ugyanis különköltöztek, majd nem sokkal később szétmentek.

„Még egy kicsi időre van szükségem, hogy feldolgozzam a szakítást. Azt viszont elmondhatom, hogy rengeteg férfi írt azóta, mióta kiderült, hogy szingli vagyok. Folyamatosan ostromolnak a levelekkel, és édesanyám is kapott már nem egyszer randimeghívást telefonon, mert az ő telefonszáma van megadva a közösségi oldalamon és azt hitték, velem beszélnek. Ezeken jót nevetek és csak remélhetem, hogy nemsokára újra rám talál majd a szerelem.”

Agárdi Szilvinek sok udvarlója van

Agárdi Szilvinek sok udvarlója van, neki most nem a párkapcsolat az első az életében

Nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top