nlc.hu
Otthon
Beköltöztek, és kiderült: titkos szobát rejt a konyhaszekrény

Beköltöztek az albérletbe, és a konyhaszekrény mögött találtak egy titkos szobát

Egy brit házaspár beköltözött az új albérletébe, majd a konyhaszekrényben pakolva felfedezték, hogy a sarokban van egy titkos átjáró, ami egy rejtett szobába vezet.

A Things Found in Walls – And Other Hidden Findings (Dolgok, amiket falakban találtak s más elrejtett kincsek) nevű Facebook csoport igazi csemege azoknak, aki furcsán kialakított házakra és lakásokra kíváncsiak. Egy brit pár ide töltött fel képeket napokkal azután, hogy beköltöztek az új albérletükbe. A képeken jól látható a konyhaszekrény, melynek alsó részéből a sarokban egy titkos átjáró nyílik, ami egy titkos szobába vezetadta hírül a Daily Star.

Beköltöztek az albérletbe, és a konyhaszekrény mögött találtak egy titkos szobát

Mit rejt a konyhaszekrény? (Fotó: Facebook)

Odabent azonban sem rejtett kincs, sem elrejtett holttest nem várta a párocskát, csak egy befejezetlen szoba némi építőanyaggal, aminek még a padlója sincs teljesen készen. Az elrendezés már csak amiatt is igazán különös, mert a titkos szoba saját ablakkal is rendelkezett.

Micsoda pazarlása ez a természetes fénynek

– írta erre az egyik kommentelő.

Beköltöztek az albérletbe, és a konyhaszekrény mögött találtak egy titkos szobát

A titkos szoba (Fotó: Facebook)

Senki sem tudja, hogy a titkos szoba mire való, így természetes, hogy beindult az emberek fantáziája: egyesek szerint egy sorozatgyilkos rejthet el ott holttesteket, de mások inkább titkos nyugiszobának gondolják, ahol az anyukák jól elbújhatnak a gyerekeik elől, és titokban ehetnek egy kis édességet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top