nlc.hu
Sztárok

Hilary Duff mégsem terhes

Hilary Duff méhében turkáltak a rajongók, a férj eloszlatta a terhességről szóló pletykákat

Hilary Duff háromgyerekes anya, mégis a rajongók már a negyedik babát varázsolták a méhébe egy fotó miatt, amit megosztott az Instagramon.

Hilary Duff már három gyermek édesanyja, és úgy tűnik, minden összejött neki az életben, amire csak vágyott: színészi karrier, nagy család, szerető férj. A rajongói – vagyis inkább csak követői – azonban nem férnek a bőrükbe, megrögzötten turkálnak a méhében, pedig már mindent megtett a színésznő a három szüléssel azért, hogy fennmaradjon az emberi faj. Most épp egy negyedik babát akartak belebeszélni a hasába egy félresikerült Instagram-fotó miatt.

Hilary Duff három gyereke nem ugyanattól az apától született. A két kisebb lány, a hároméves Banks Violet és a nyolc hónapos Mae James édesapja Hillary jelenlegi férje, Matthew Koma, míg a színésznő kilencéves fia, Luca Cruz apja az exférj, Mike Comrie. Hillary Duff hétfőn posztolt egy férjével közös szelfit az Instagramra, melyen egy repülőn ülnek, és azt írta hozzá, hogy „Egy kicsit elmegyünk… mi hárman.”

Hilary Duff és Matthew Koma

Hilary Duff posztja, amiből félreértés lett (Kép: Instagram/Hilary Duff)

Bár a színésznő abszolút korrekten meg is jelölte a képen, hogy kire gondol harmadikként: a pár sorral mögöttük ülő Stephan Jenkinst, a Third Eye Blind rockzenekar énekesét, ám a követők nem arról híresek, hogy alaposan tájékozódnának, mielőtt kombinálni kezdenek. A kép alatt hamar elszaporodtak a gratulációk, arra utalva, hogy biztos így jelentette be a páros a negyedik baba érkezését.

Hilary Duff és családja

Hilary Duff és családja, a babát inkább nem vitték Disneylandbe (Kép: Getty Images)

Mielőtt nagyon elburjánoztak volna a rajongói pletykák, Hillary Duff férje korrigálta az információkat, beírta kommentben, hogy a színésznő harmadikként Stephan Jenkinsre gondolt és nincs terhesség a háttérben. Később a férj, Koma viccelt még egy sort ezzel a félreértéssel a saját Instagramján is, hogy még húzza egy kicsit a rajongók agyát, mindenesetre abszolút jól kezelte a páros a pletykás követőket.

Kiemelt kép: Getty Images; Via

Akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top