nlc.hu
Trend
Így fest ugyanaz a ruha különböző testalkatokon

Két barátnő megmutatja, hogy ugyanaz a ruha mesésen áll a különböző testalkatokon

A testpozitív szemlélet jegyében a két nagyon eltérő alkatú barátnő bebizonyítja, hogy minden ruha állhat jól.
Két különböző testalkatún nő ugyanolyan ruhában

Minden test tökéletes, és bármilyen ruhához alkalmas, sugalljanak bármit a közösségi média vagy a magazinok. Nincs ideális testalkat, csak testek – ezt üzeni két jó barát projektje.

Denise Mercedes és Maria Castellanos a Style Not Size (Méret helyett stílus) című sorozatban mindketten ugyanazt a ruhát viselik. A testalkatuk nagyon különböző, ám ennek semmi jelentősége, hiszen mindketten mesésen néznek ki.

A standard méretek és korlátozó szépségelképzelések miatt sokan úgy érezhetik, hogy bizonyos ruhák nem állnak jól nekik, és nem is kellene megpróbálniuk. A Style Not Size viszont erőt ad nekik, mert Mercedes és Castellanos a bizonyíték arra, hogy semmi sem tiltott.

Az alábbi képeken is lehetnek olyan ruhadarabok, amelyekre sokan azt mondják, nem áll jól bárkinek, de a két barátnő nem foglakozik ezzel.

Azt vallják, hogy a divatnak szórakoztatónak kell lennie, és ahelyett, hogy eltakarnánk a vélt hibáinkat, inkább segítsen a személyiségünk kifejezésében.

(Kiemelt kép: Instagram/mariacastellanos_ri)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top