nlc.hu
Sztárok

Anger Zsolt római forgatása

Olasz produkcióban forgatott Anger Zsolt, pedig nem is beszéli a nyelvet

Egy hónapig forgatott Rómában a színész, rendező.

Pár napja tért haza Rómából Anger Zsolt, aki egy olasz filmes produkcióban dolgozott. Bár nem beszéli a nyelvet, mégis olaszul, olasz stábbal forgatott egy hónapig. Az 53 éves színészt az öccse készítette fel olaszból.

Anger Zsolt

Egy hónapig forgatott Rómában Anger Zsolt – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Anger Zsolt elárulta a Reggeliben, hogy a közösségi oldalán hívták el egy Nanni Moretti-film castingjára. “Úgy kellett készülnöm a castingra, hogy először gyorsan be kellett vennem egy szívroham gyógyszert, aztán visszaírtam nekik. Küldtek nekem szöveget olaszul, mellé angol fordítást, hogy tudjam, miről van szó. És nekem ezeket az olasz szövegeket kellett elmondanom. (…) Az a szerencse, hogy ez egy magyar karakter. Kifejezetten magyar színészt akartak, mert a történet szerint egy magyar cirkusz érkezik Rómába 1956-ban az olasz kommunista pár meghívására. (…) Elég nagy kihívás volt számomra. Szerencsére az öcsém anyanyelvi szinten beszél olaszul és elkészített” – mesélte.

Nagyon muszáj tudni, hogy mik a hangsúlyok, és az öcsém ezt belém verte. (…) Azt dicséretnek könyveltem el, hogy már azt mondták, hogy ennyire jól ne mondjam” – tette hozzá.

Anger Zsolt elmondta, hogy ugyan játszott már külföldi filmben, de külföldön még soha: “Itthon szerepeltem egykor egy olasz-amerikai koprodukciós filmben, meg pár éve a Vörös veréb című filmben“.

Olvass még Anger Zsoltról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top