nlc.hu
Sztárok
Nem a drog miatt szakított Curtis és Majka

Curtis egyik barátja állítja: nem a drog miatt szakadt meg a munkakapcsolatuk Majkával

A mai napig nem tisztázták a szakítás körülményeit.

Curtis egy héttel ezelőtt váratlanul megosztott egy bejegyzést a közösségi oldalaiban, amelyben elárulta, hogy nem dolgoznak többé együtt Majkával, ám az okokat nem részletezte. Nem sokkal később az ózdi rapper is közzétett egy posztot, ő már a drogot okolja a munkakapcsolat megromlásáért. Az utóbbi pár napban több hír is világot látott az újpesti rapper állapotával kapcsolatban, ám Curtis azt mondja, közel sem olyan rossz a helyzet, mint amikor először ment elvonóra. Ezt az egyik barátja is megerősítette, aki kiáll a rapper mellett – a Ripostnak nyilatkozott.

Curtis

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„Amit most Curtisre dobálnak, az gyakorlatilag szemenszedett hazugság! Könnyű olyasvalakire sarat dobálni, aki már hibázott, hiszen sokan elhiszik, hogy másodszor is megtette. (…) Nekem és azoknak, akik igaz barátságot ápolnak Attival, nagyon rosszul esnek a róla terjedő valótlanságok, mert mi tudjuk az igazat és az köszönőviszonyban sincs azzal, amiket olvasni. Curtis egy jó ember és biztos lehet benne mindenki, hogy a mostani balhénak nem a kábítószer az oka! Az, hogy mi is történt valójában, csak rá és Majkára tartozik. Persze én és még néhány barát tudjuk, hogy mi áll a háttérben, de nem tisztünk, hogy elmondjuk. Majd megteszi az, akit erre felhatalmaznak, vagy megteszik maguk az érintettek, ha szükségét látják” – kezdte Kurai László üzletember. 

„Attika nagyfiú és köszöni szépen a történtek ellenére is jól van! Nem szorul senki segítségére, sőt még ő az, aki támogatja a barátait, legyen szó bármiről. Ő egy ilyen gyerek és tudom, hogy nem töri meg őt semmi, ahogy eddig sem. Ő az ország egyik legnépszerűbb előadója és ezen semmi nem változtathat…” – zárta szavait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top