nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik tökéletesen kiegészítik egymást

Csillagjegyek, akik tökéletesen kiegészítik egymást

Ők azok, akik nem hagyják el szerelmüket, mindenkinél jobban ragaszkodnak a párjukhoz.

Mérleg és a Rák

A Mérleg és a Rák bámulatos párost alkotnak, pedig látszólag csöppet sem illenek össze. A Mérleg nyitott és társaságkedvelő, a Rák nagyon érzelmes és introvertált csillagjegy, kifejezetten családcentrikus, és nem szívesen mozdul ki otthonról. A Rák akkor a legboldogabb, amikor a szerelméről gondoskodhat, a Mérleg pedig szívesen veszi a megkülönböztető figyelmet. Intellektuálisan erősen inspirálják egymást, nagyon jókat beszélgetnek, a téma pedig kifogyhatatlan közöttük. Érzelmileg is nagyon szoros a kapcsolatuk, ami inkább lassan és fokozatosan alakul ki. A Mérleg nagyon szeret és tud is udvarolni, a Rák pedig imádja, amikor meg akarják őt hódítani. A Mérleg szintén odaadó típus, persze ő másként gondoskodik, mint a Rák. Figyelmes a párjához, apró ajándékokkal halmozza el, a Rák pedig az otthoni harmóniával hálálja meg a figyelmet. A kapcsolatuk életre szóló lehet, ha a Rák nem kényelmesedik el túlzottan, a Mérleg pedig nem unja el magát mellette.

Csillagjegyek, akik kitartanak egymás mellett

(Fotó: Getty Images/Jamie Grill)

Kos és a Nyilas

A két tüzes csillagjegy párosából igencsak erős párkapcsolat szövődhet. A Nyilas és a Kos ugyanis abban mindenképpen egyetért, hogy gyűlölik az unalmat, az egyhangúságot. Kettejük házasságában a hangulat szinte folyamatosan tetőfokon ég. Ők sosem fognak otthon üldögélni, mennek és keresik a kalandot, a kihívást, amikor csak tehetik. Mindketten nagyon szeretnek utazni, a közös élmények pedig még közelebb hozzák ezeket a csillagjegyeket egymáshoz. Függetlenek, nyitottak, társaságkedvelők, őket a sors is egymásnak teremtette. Az biztos, a Kos és a Nyilas tempóját nem könnyű követni, mindenkinek igencsak igencsak feladják a leckét. Ők sosem rejtik véka alá a véleményüket, egymásnak is kertelés nélkül kimondják, amikor valamivel nem értenek egyet. Hogy néha repülnek a tányérok? Mégis kit érdekel, ha szenvedély hatja át a párkapcsolatot? Mindketten intelligensek, szellemileg is erősen motiválják, inspirálják egymást. Amíg izzik közöttük a levegő, a Nyilas és a Kos egészen biztosan elválaszthatatlanok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top