nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik nem tudnak egyedül élni

3 csillagjegy, akik nem tudnak egyedül élni

Ezek a csillagjegyek egyáltalán nem szeretik a magányt, azt pedig elképzelhetetlennek tartják, hogy egyedül éljenek.

Rák

Ő az, aki a horoszkóp szerint szinte elveszíti önmagát, amikor magányosan él. Nagyon érzékeny és érzelmes típus. Ő már egészen kisgyerekként is a társas kapcsolatokat, a barátokat keresi. Nagyon ragaszkodik a szüleihez, főként az édesanyjához, aztán a baráti kapcsolataiban is nagyon kitartó társ, nem beszélve a későbbi szerelmekről. Teljesen kikészül, ha olyan élethelyzet adódik, hogy egyedül kell élnie.

Csillagjegyek, akik utálnak egyedül élni

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika általában valaki támogatására szorul vagy azt szeretné, hogy ő nyújtson segítséget másoknak. Ez segít számára a megfelelő önértékelés kialakításában. Akkor érzi magát jól és harmóniában, ha vannak körülötte. Számára elképzelhetetlen, hogy egyedül éljen akár rövidebb ideig is.

Ikrek

Mindene a kommunikáció, a társaság, s minduntalan egy rakás ötlete van, amit másokkal szeretne megosztani. Ha egyedül él, ezt azért nehéz megvalósítani. Éppen ezért az Ikrek is abba a csoportba tartozik, aki nem szereti a magányt, a magányos estéket és az egyedüllétet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top