nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik egyedül érzik magukat a legjobban

Csillagjegyek, akik egyedül érzik magukat a legjobban

Bár sokan épp a magánytól szenvednek a leginkább, olyan csillagjegyek is akadnak, akiknek a függetlenségük, az önállóságuk nagyon sokat jelent.

Oroszlán

Semmit sem szeret jobban az Oroszlán, mint érezni, hogy ő az univerzum közepe. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért hajlamos lehet az önimádatra, az egoizmusra. Neki egyszerűen kell a figyelem, ráadásul nagyon sok, amit egyetlen partner nem valószínű, hogy meg tud neki adni. Mivel nem könnyen adja a szívét, ellenben örömmel él a romantikus lehetőségekkel. Ő az, aki minden bulin szívesen flörtölget, és előszeretettel hívja magára a többiek figyelmét. Nagyon élvezi, amikor tetszik másoknak, és épp ezért nem is nagyon akarja elkötelezni magát, mert így mindig megkaphatja az izgalmat, és azt a feltétlen figyelmet, amire vágyik.

Csillagjegyek és a magány

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak ábrándos típus, különleges fantáziavilágáról, lelki képességeiről ismert. Nem véletlen, hogy a saját világában érzi magát a legnagyobb biztonságban, ahol minden szép, jó és nyugodt. Nem különösebben kedveli a zajos és nagy társaságokat, ehelyett a saját magányába vonulva rajzolgat, fest, alkot, vagy tesz valami hasonlót. Kifejezetten szeret egyedül lenni, ami persze nem jelenti, hogy képtelen lenne a párkapcsolatra. Az is igaz, nem könnyen talál a számára ideális társra, de nem is igazán törekszik rá. És lehet, nem tudatosan teszi, de ismerkedés helyett inkább a saját vágyainak él.

Szűz

A Szűz maximalista típus, és bizony ez a párválasztásra is érvényes nála. Valójában olyan elvárásokat támaszt, aminek szinte lehetetlenség megfelelni. Saját magával is szigorú, és nem jellemző, hogy olyan partnerrel találkozgatna, aki az ízlésének nem felel meg. Csak azért biztosan nem kötelezi el magát, hogy ne legyen egyedül. Már korán önállósodik, és valójában gyorsan megtanulja a szinglilét előnyeit. Sajnos, a merevsége miatt gyakran az igazán kedvező lehetőségeket is elszalasztja, csupán azért, mert az illető nem pontosan fedi az elképzeléseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top