nlc.hu
Horoszkóp
Horoszkóp hétvégére

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. július 30-31. – Élvezzétek a jelent!

Szeretnétek megállítani a rohanó időt? Július utolsó napjai arra emlékeztetnek, hogy se megállítani, se visszafordítani nem lehet az időt. Ellenben lehet élvezni, értékelni. Mert csak a jelenben ölelhetitek, csókolhatjátok egymást…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hullámvasúton száguld az érzelmi életed. Hol derűs vagy és poénkodsz, hol magad alá zuhansz, és reménytelennek látod a jelent és a jövőt is. A párod próbál követni, de egy idő után feladja. Nem azért, mert neheztel, hanem azért, mert tolerál téged.

férfi nő pár kézenfogva

Kézenfogva (fotó: Unsplash)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindent szeretnél. Ráadásul egyszerre. Kimennél a strandra, de frusztrál az otthoni kupi. Koncertre mennél, de közben spórolni akarsz. Ez belső feszültséget okozhat. Kérd meg a kedvesedet, hogy segítsen prioritást állítani és dönteni!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmiképp se ess abba a hibába, hogy a hét/a hónap utolsó két napján akard behozni mindazt az elmaradást, amit felhalmoztál! Ebből tuti, hogy kiborulás lenne. Inkább bújj oda a szerelmedhez, és közösen találjátok ki, hogy mi esne jól mindkettőtöknek!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kiadásokat számolod a hónap utolsó napjaiban. Igazad van, ha meg akarod fogni a pénzt. A bolygók is ezt támogatják. De ez nem azt jelenti, hogy a négy fal között kéne aszalódnotok. Számtalan ingyenes program közül válogathattok…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az időt ősellenségnek fogod megélni ezen a hétvégén. Szombaton és vasárnap is lesznek olyan bolygó szembenállások, amelyek a Szaturnusztól jönnek. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura. Vele szembe menned/mennetek esélytelen. Fogadjátok el!

Homokóra kék homokkal

Az idő pereg (fotó: Unsplash)

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmi kedved zajos tömegbe menni. A csendet keresed. Ezt nem csak otthon találhatod meg. Kimehetnétek a kedveseddel a természetbe. Keressetek kevésbé ismert helyet! De a turista útvonalról ne térjetek le nagyon! Nehogy eltévedjetek!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hol a barátok társaságát hiányolod, hol a szerelmeddel kettesben akarsz lenni. Döntsd el, hogy mi legyen! A szerelmed teljes mellszélességgel támogat. Azt is megtehetitek, hogy egyik nap a barátaitokkal buliztok, a másik napon elbújtok a világ elől.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vannak idős rokonaitok? Amennyiben igen, az égi folyamatok azt javasolják, hogy szakítsatok időt rájuk! Egy villámlátogatás vagy videóhívás is jobb, mint a semmi. De a személyes találkozás az igazi. Nem lesznek itt örökké. Meg kell ragadni a jelen pillanatot…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elítélheted azokat, akik kapkodnak, és panaszkodnak a rohanó idő miatt. Mosolyoghatsz rajtuk magadban, de ne hallatsszon ki! Előfordulhat, hogy a párod az, aki aggódik. Őt nem kritizálod. Igaz? Mert szereted, elfogadod és tolerálod őt.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Megint az a fránya pénz okoz fejfájást. Jól teszed, ha beosztod, megfogod, de ne erről szóljon az egész hétvége! A kedvesed arra vár, hogy megkérdezd tőle, hogy mire vágyik, mihez lenne kedve. Mikor kérdezted meg legutóbb?

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Dupla bolygó szembenállás „mérgezi” a hétvégi hangulatot. A Szaturnusz (Kronosz, az Idő ura) azt feszegeti, hogy tudsz-e az idővel együtt mozogni, élvezed-e, értékeled-e. Lehet, hogy a párod jobb ezen a téren. Ebben az esetben tanulhatsz tőle…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton még nem, de vasárnap biztosan előáll a szerelmed olyasmivel, amiért eddig sem tudtál lelkesedni. De most próbálj meg! Vagy legalább engedd, hogy nélküled csinálja! Nem vagytok összekötve, lehetnek külön programjaitok…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top