nlc.hu
Sztárok

Veres Mónika "Nika" a lelki problémáiról és a pluszkilókról

Lelki okok állnak Veres Mónika „Nika” hízása mögött: „Nagy felismerés volt, hogy valami nincs rendben belül”

Kineziológus és pszichológus segíti az énekesnőt.

Veres Mónika „Nika” korábban nem volt egy szorongó alkat, ennyi év távlatából már úgy gondolja, hogy az egyedüllét miatt ingott meg a lelkivilága. Mint meséli, a pandémia csak még tovább rontott a helyzetén, a bezártságban lett egyértelmű számára, hogy a pánik már állandó szereplőjévé vált az életének – írja a legfrissebb Story magazin.

Nika

Küzd a szorongással és a súlyproblémákkal Veres Mónika „Nika” – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Nagy felismerés volt, hogy valami nincs rendben belül. Ez akkor vált bizonyossá, amikor már a zene sem volt elég ahhoz, hogy jobban legyek. Akkor jelentkeztem be egy kineziológushoz, és kezdtem el igazán foglalkozni a lelkemmel” – árulta el az énekesnő, aki a mai napig jár pszichológushoz. „Ennek köszönhető, hogy már nyíltan merek beszélni a szorongásaimról, sőt a súlyproblémámról is. (…) Hiszem, hogy néhány egészségügyi problémám mögött is lelki okok húzódnak – hogy egyensúlyborulás történt a szervezetemben, az is ennek tudható be. És persze ahogy kúsztak fel rám a kilók, úgy kezdtem el ezen is szorongani” – vallotta be Nika, aki nemrég életmódot váltott, hogy újra jól érezze magát a bőrében.

„Az én problémámon a diéta nem segített volna. (…) Kialakítottam egy fenntartható életmódot, (…) továbbá tudatosan figyelek a belső harmóniám megőrzésére. (…) A fogyásnál sokkal fontosabb, hogy békében éljek önmagammal” – mondja Majka énekesnője.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top