nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem hisznek a boldogságban

Ezek a csillagjegyek nem hisznek a boldogságban

Olyan sokat csalódnak, amitől egy idő után el sem tudják hinni, hogy valóban boldog párkapcsolatuk lehet.

Ezek a csillagjegyek életük során számtalan fájdalmas szakítást, csalódást élnek át, ezért egy idő után már nem igazán hiszik el, hogy valahol rájuk is várhat a boldogság.

Rák

A Rák nagyon makacs tud lenni, ha eldönt valamit, nincs remény, hogy hajlandó lenne meggondolni magát. Pontosan ez a viselkedése érhető tetten akkor is, amikor úgy érzi, párkapcsolata elindult lefelé a lejtőn. Márpedig, ha fejébe veszi, hogy neki nem jár a boldogság, és minden kapcsolata úgyis kudarcra van ítélve, nem könnyű bizonyítani az ellenkezőjét. Több esetben pedig be is következik az „önbeteljesítő jóslat”.

Csillagjegyek és a boldogság

Fotó: Getty Images/Jonathan Knowles

Kos

Ha Kossal randizol, könnyen lehet, jobban jársz, ha bedobod a törülközőt. Ő ugyanis eleve meg van róla győződve, hogy nem működhet a párkapcsolat. A múltbeli próbálkozásai kudarccal végződtek, s biztos benne, hogy ez újra és újra megtörténik vele. Pedig valójában pontosan tudja, hogy fölösleges a múlton rágódni, minden új párkapcsolattal új esélyt kap a boldogságra is. Rejtély, hogy mégis miért nem nem él vele.

Szűz

Minden alkalommal, amikor a Szűz komolynak tűnő párkapcsolatban találja magát, meg van róla győződve, hogy nem fog működni. Őt is erősen kísérti a múltja, jóllehet az egyetlen oka, hogy folyton összetörik a szívét, a negatív hozzáállása. Rá kell mielőbb döbbennie, ha eleve úgy kezd bele az új párkapcsolatba, hogy az biztosan nem működhet, akkor nem is fog. Csak esélyt kellene adnia magának és a párjának a boldogságra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top