nlc.hu
Tuti Tippek

Voksán Virág karácsonyi fotózása

Voksán Virág pikáns karácsonyi fotózással nyitotta meg az ünnepi szezont – videó

Míg a tavalyi fotósorozata a cukiság jegyében készült, addig az idei képein inkább a dögösséget akarta kihangsúlyozni.

Kirobbanó formában és dekoltázzsal hangolódik Voksán Virág a karácsonyra. A kétgyermekes DJ idén is egy ünnepi fotózással nyitotta meg karácsonyi szezont – derült ki a Fókusz riportjából.

Voksán Virág

Voksán Virág karácsonyi fotózása immár hagyománnyá vált – Fotó: Sajtószoba

„Igazából mi nagyon karácsonypártiak vagyunk. Ez a kedvenc ünnepünk az egész évben, az egész családnak, és a gyerekeket is erre neveljük” – árulta el Voksán Virág, akivel a tavalyi karácsonyi fotózáson a gyerekei is vele pózoltak, sőt a kutyái is. Akkor inkább a cukiságfaktor dominált a képeken, idén viszont tüzesebb fotók készültek a lemezlovasról.

„Kicsit azért bele akartam vinni a karácsony szellemét, a hangulatát is, meg egy is kis Voksán Virág-stílust« is, tehát azért nem szeretném megtagadni magam, úgyhogy a szexis elemek is jelen vannak. Tehát azért én megmaradtam egy olyan csajnak, aki szereti a szexis képeket, a dögös ruhákat, szereti megmutatni magát olykor-olykor, tehát ez nem változott. Ezt szerettem volna kombinálni a karácsony hangulatával, a szellemével” – magyarázta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top