Nagyon egyszerű, sütés nélküli édességet ajánlunk. Ha nincs már időd vagy energiád sütni, vesd be ezt a receptet!
Mogyoróvajas, csokis kosárka
Az alaphoz kell egyrészt porcukor (200 gramm), másrészt nádcukor (850 gramm), adjunk hozzá pici vajat (50 gramm) és mogyoróvajat (200 gramm).
Dolgozzuk ezeket össze robotgéppel. Addig keverjük, amíg kezd összeállni.
Formázzunk belőle golyócskákat, és nyomkodjuk bele minimuffin kapszlikba (körülbelül 50 darab lesz).
Olvasszunk csokit gőzfürdő felett. Ehhez az étcsoki (100 gramm) és tejcsoki (200 gramm) keveréke a legjobb.
Csepegtessünk a papírformákba nyomkodott tésztára a csokiból, majd díszítsük ehető arany dekorációval (mint például ehető arany csillámporral, arany csillagokkal, arany színű dekor gyöngyökkel – ettől még ünnepibb lesz a kinézete!).
Tálalás előtt tegyük 30 percre a hűtőbe.