Az vagy, amit megeszel?

A technológia segít, hogy akár 100 évig is éljünk. Létezik ilyen? Valóban akarunk 100 évig élni? Vagy amíg élünk, addig minél egészségesebben szeretnénk?

Talán egyetértük abban, hogy ez utóbbi lenne a cél. De először valószínűleg mindenkinek a testmozgás jut eszébe, ha egészséges életmódról van szó, pedig az egészséges étkezés legalább annyira fontos. Az okostelefonok elterjedése újfajta egészségügyi kommunikációt és szolgáltatások megjelenését teszi lehetővé. Az egészséggel, fitnesszel kapcsolatos appok elsődleges célja az egészségtudatosabb életmód kialakítása.

Az vagy, amit megeszel?

A téma kapcsán olyan IT-újításokról beszélgetünk Nagy Nellyvel, aki a My Food Protocol startup ötletgazdája és alapító tulajdonosa és Lippai Andreával, a SERCO Informatikai Zrt. értékesítés támogatási igazgatójával, amelyek valamilyen módon segítik a felhasználót abban, hogy egészségesebben éljen. Az IT Angyalai legfrissebb epizódja már elérhető.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top