nlc.hu
Gasztro
Bella Ramsey narancslével eszi a gabonapelyhet

Bizarr reggelizési szokásáról vallott Bella Ramsey, a Last of Us sztárja

A 19 éves színész elmondta, miért fogyasztja furcsa módon a gabonapelyhet.
Bella Ramsey részt vesz a 28. Critics Choice Awards díjátadón a Fairmont Century Plazában 2023. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában

A Last of Us sztárja, Bella Ramsey nem mindennapi módon fogyasztja a reggeli gabonapelyhet. Erről a brit színész akkor beszélt, amikor Pedro Pascallal együtt interjút adott a The Hollywood Interviewnak.

A párost arról faggatták, hogy mit ettek utoljára, ekkor Ramsey így szólt: „Az enyém kukoricapehely és korpa volt szárított eperrel…, narancslével a tetején tej helyett”.

Pedro Pascal megdöbbent a válaszon, így a 19 éves Ramsey kifejtette, miért választotta a narancslevet. „Egyszer nem volt olyan tej, amit megihattam volna, nem volt zabtej vagy mandulatej, ezért kipróbáltam a narancslevet még évekkel ezelőtt. Imádtam, és azóta is így eszem.”

A kommentelők őszintén megdöbbentek a Ramsey választásán, sokan nem tudtak napirendre térni a szokatlan kombináció felett. „Akármennyire is szeretem Bella Ramseyt, soha nem eszem zabpelyhet narancslével” – fakadt ki egy hozzászóló, és többen voltak hasonló véleményen. Volt, aki feltette a kérdést, hogy vajon hány száz ember próbálja ki ezután a gabonapelyhet narancslével, és bizonyára igaza van, hogy rengetegen.

A gabonapehely egyébként egészséges reggeli lehet, de csak akkor, ha ügyesen választasz. Bella Ramsey és Pedro Pascal pedig az nlc-nek is adott interjút, amelyből kiderült, hogy nagyon megvan közöttük a kémia. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top