nlc.hu
Sztárok
Opitz Barbi Serleg Albertről

Opitz Barbi a garázdasággal vádolt szerelméről: „Nem rabolt el, teljes félreértés történt”

Tiszta vizet öntött a pohárba.

Tavaly októberben vállalta fel a nyilvánosság előtt kapcsolatát Opitz Barbi és Serleg Albert TikToker. A szerelmük külső szemmel eléggé viharosnak tűnt, ugyanis decemberben az egész ország Barbiért aggódott, amikor családja bejelentette eltűnését, és kedvesét azzal vádolták, elrabolta őt. A rendőrség Albertet garázdaság vádjával előállította. 

Opitz Barbi

Fotó: Instagram

A napokban viszont ismét közös fotókat posztoltak Barbiék, ami felett sokan értetlenül álltak, hogyan jöhetett össze ismét a fiúval. Az énekesnő megelégelte a találgatásokat és 24 óráig elérhető Instagram-történetében magyarázta meg a dolgokat.

„Hónapok óta írják az újságírók, hogy a barátom elrabolt… Nem rabolt el. Nézzük, hogy mi is volt: teljes félreértés történt, pár óráig nem voltam elérhető, mivel aludtam, otthon! Előtte este volt egy vitánk, ami után kibékültünk, és együtt akartunk hozzá lemenni vidékre reggel, csak én visszafordultam, mert a fűtést elfelejtettem lekapcsolni. Ő nem tudott megvárni, sietett munkába, én viszont mondtam neki, hogy akkor később megyek le hozzá, visszaalszom picit. Na, ez idő alatt nem ért el délután senki, összesen kb. három órán keresztül. Mindenki csak abból indult ki, hogy előtte este vitáztunk, és jöttek a feltételezések, nyilván teljesen jóindulatból, aggodalomból fakadóan, hogy elrabolt, azért nem vagyok elérhető. Nyilván az aggodalom miatt az ember hirtelen képes túlgondolni az adott helyzetet, viszont az emberrablás elég súlyos dolog, nem történt ilyen” – magyarázta Barbi, majd azzal zárta a gondolatait, ami a legfontosabb, hogy boldogok együtt.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top