nlc.hu
Életmód
Egy aligátor sétált be egy amerikai pár otthonába egy éjjel - videó

Váratlan vendég: egy aligátor sétált be az otthonukba az éjszaka kellős közepén – videó

Végül szakemberek tessékelték ki az állatot a házból.

Don és Jan Schultz csak nemrég költözött Arizonából a louisianai New Iberiába, és nemrég olyan élményben volt részük, ami előző otthonukban nem fordulhatott volna elő. Történt ugyanis, hogy a kutyaajtón keresztül egy aligátor sétált be a házukba.

A házaspárt a kutyájuk ébresztette fel, ami morogni kezdett a szokatlan látogató miatt. Amikor Don Schultz úgy döntött, utánanéz, hogy mi is lehet a baj, a folyóson szembetalálkozott a hüllővel. 

Schultzék ezután értesítették a vadvédelmi szolgálatot, és a szakembereknek sikerült is befogniuk az állatot. „Gondolom, most valahol egy mocsárban úszkál” – mondta Jan, miután az aligátort elvitték a szakértők.

Hogy hasonló eset ne fordulhasson elő, az ajtóra egy olyan kutyaajtót fognak felszerelni, ami mikrochipes leolvasóval rendelkezik, így csak a speciális nyakörvet viselő kutyájuk tudja azt majd használni. 

Aligátor a házban

Fotó: Youtube/KATC

A kutyaajtókkal egyébként vigyázni kell, nemrég írtunk arról, hogy egy kaliforniai házba is így lopódzott be egy prérifarkas, amit végül az ottlakók macskája üldözött el.

(via Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top