nlc.hu
Szabadidő

Macska futamította meg a prérifarkast - videó

Bátor cica üldözte el a veszélyes betolakodót – videó

Sokszor bóklásznak a környéken prérifarkasok, és szerencsére egy macska résen volt.

Egy biztonsági kamera rögzítette, hogyan kényszerített visszavonulóra egy bátor macska egy prérifarkast, ami egy éjjel megjelent gazdái Los Angeles-i otthonában. A prérifarkas hajnali 4 órakor a kutyaajtón keresztül osont be a házba, majd amikor az ebédlő környékén bóklászott, a 14 éves macska az étkező asztal alól jól ráijesztett. 

@miashoshan a coyote came into our house through the doggie door in the middle of the night. please be careful and close them at night!!! #fyp #woodlandhills #coyote ♬ Oh No - Kreepa

A ház tulajdonosa, Mia Shoshan elmondta, bátyja ugyan felébredt, amikor meghallotta, hogy kinyílik a kutyaajtó, de mivel nem tűnt úgy, hogy bárki is hiányozna, nem csinált belőle ügyet egészen addig, amíg meg nem hallotta, hogy a macska hangosan nyávog. Ekkor kirohant a szobájából, és még pont elcsípte, ahogyan a prérifarkas távozik. 

Prérifarkas gyalogolt be egy házba

Fotó: TikTok/Mia Shoshan

„Általában éjszaka is nyitva hagyjuk a kutyáknak az ajtót, de ezen most változtatunk. Két aprótermetű kutyám van, és könnyű célpontjai lettek volna a prérifarkasnak. De hála Istennek, mindenki jól van. Nagyon szerencsések voltunk” – nyilatkozta Mia Shoshan.

Ron Lauer, aki közel 60 éve él a környéken, azt mondja, hogy a prérifarkasok szinte minden éjjel megjelennek az utcám. „Megtalálják annak a módját, hogyan tudnak bejutni a kertekbe. Egy kétméteres kerítésen egyszerűen átugranak” – tette hozzá.

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top