Szabadidő

Élőszereplős Disney-filmet rögzített egy vadkamera

Különös páros tobzódott az éjszakában, szerencsére egy jól elhelyezett kamera rögzítette a nem mindennapi találkozót.

Az egymással haverkodó állatok mindig hálás témát adnak a fotósoknak és a videósoknak, nem volt ez másképp akkor sem, amikor a kaliforniai Peninsula Open Space Trust (POST) természetvédő szervezetnél valaki meglátta az alábbi videót, amit az egyik vadkamerájuk rögzített – írja a 24.hu

A képsorokon egy ránézésre fiatalabb prérifarkas látható, amely egy mosómedvével közösen portyázik az éjszakában. A videón jól látszik, ahogy a prérifarkas ugrándozva várja, amíg a némileg lomhább haverja, a mosómedve is megérkezik. A páratlan páros ezután elindul egy alagútba, amely a POST közlése szerint egy helyi autóút alatt vezet át. A miniatűr, mindössze 12 másodperces remekműnek így igazán tökéletes a befejezése, ahogy hőseink eltávoznak az ismeretlenbe. 

A Youtube-ra feltöltött videó alatt a POST azt írja, tudományos kutatások, de a bennszülött amerikaiak emlékei is igazolják, hogy a prérifarkasok és a mosómedvék gyakran közösen vadásznak, azonban ez az első eset, amikor sikerült megörökíteni, ahogy egy ilyen páros egy ember alkotta építményt használ a közlekedésre. 

cuki borz és prérifarkas kölyök

Bár ez is egy cuki prérifarkas, de a videón nem ő, hanem egy kollégája látható (Fotó: Profimedia)

Persze, ez a hivatalos változat, mi inkább arra gyanakszunk, hogy a Gyalogkakukk élőszereplős remake-jének szivároghatott ki egy jelenete idő előtt az internetre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top