nlc.hu
Sztárok
Szabó Ádámék esküvője

Állítólag heteken belül megnősül Szabó Ádám

Hamarosan szintet lép az énekes és párja, Jennifer kapcsolata.

Szabó Ádám állítólag ősszel elveszi a menyasszonyát, Farkas Jennifertértesült a Bors a szerelmespár egyik közeli barátjától. Az informátor úgy tudja, szeptemberben lesz az esküvő, és Szabó Ádámék már osztogatják az esküvői meghívókat.

Szabó Ádám,

Dúl a szerelem Szabó Ádám és Farkas Jennifer között – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Mint a bulvárlap megjegyzi, a 31 éves énekes-harmonikás és szerelme – aki már túl van egy váláson – több mint fél éve alkotnak egy párt. A nyilvánosság előtt csak november közepén vállalták fel a kapcsolatukat, decemberben viszont már a lánykérésre is sor került

Amúgy a Sztárban Sztár 7. évadának fülig szerelmes győztese már egy májusi interjúban utalt arra, hogy nem szeretnének sokáig várni az esküvővel: “Fontosnak tartom, hogyha már eljegyeztem, az ne húzódjon évekig, hanem akkor tényleg, ha már így révbe értünk mindketten és egymás mellett ennyire boldogok vagyunk, akkor miért ne csinálnánk. Nincs értelme várni semmire. Az élet is rövid, mi meg egyszerűen nem akarjuk húzni egymás idegeit“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top