nlc.hu
Trend
Selena Gomez no pants öltözékben

Selena Gomez is magáévá tette a nadrág nélküli trendet

A színész-énekesnő is csatlakozott a no pants mozgalom híveihez.

Az idei év kétségkívül legmegosztóbb és – főként a hírességek körében – egyik legnépszerűbb irányzata volt a no pants trend, vagyis az olyan öltözékek divatja, melyek viselője úgy néz ki, mintha lemaradt volna róla a nadrág, de a szoknya is. A trend legfőbb zászlóvivői Bella Hadid, Emma Corrin és Kylie Jenner voltak, de láthattuk ilyen stílusú outfitben többek között Hailey Biebert, Taylor Swiftet, sőt még Anne Hathawayt is. A minap pedig egy újabb világsztár, ezúttal Selena Gomez jelent meg a nyilvánosság előtt egy ezen irányzathoz sorolható összeállításban.

Selena Gomez Párizsban

Selena Gomez Párizsban (Fotó: Profimedia)

A színész-énekesnő Párizsban járt, ahol egy fekete Valentino tweedblézerben, nejlonharisnyában és Jimmy Choo szandálban sétált ki a szállodájából.  

Gomez új hajszíne is ekkor debütált a nyilvánosság előtt, ismét szőkésebb tincseket visel, igaz, még is így jócskán sötétebb a hajkoronája, mint 2017-ben vagy 2021-ben, amikor egy ideig platinaszőke volt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top