nlc.hu
Sztárok
Merő Péter Ördög Nóra modellkedéséről

A divattervező, Merő Péter elárulta, miért Ördög Nórát kérte fel modelljének

A tervező számára Nóra igazán inspiráló személyiség.

Hamarosan érkezik a TV2-re a Next Topmodel Hungary című műsor, melynek háziasszonya Ördög Nóra lesz. A forgatásokat már elkezdték és úgy tűnik, a műsorvezetőnek annyira megtetszett ez a világ, hogy ő is kipróbálta magát a kifutón. 

Ördög Nóra és Mérő Péter

Ördög Nóra és Merő Péter
(Fotó: Instagram)

A hétvégén megrendezésre kerülő Budapest Central European Fashion Weeken Merő Péter ruhakölteményét mutatta be Nóra, melynek hatalmas visszhangja született. A divattervező a story.hu-nak beszélt arról, miért épp a műsorvezetőt kérte fel modelljének. 

 „Amikor elkezdek gondolkodni egy kollekción, azonnal átgondolom, hogy ki legyen a zárómodell, mert ez mindig egy nagyon meghatározó momentum. Most egyértelműen Nóri volt az első, akire gondoltam, mivel sok időt töltöttem vele a Next Topmodel Hungary forgatásán, és most sikerült jobban megismernem. Számomra nagyon inspiráló az ő személyisége. Mindig nagyon önazonos és őszinte ember. Az volt a célom, hogy máshogy mutatkozzon meg, mint amit eddig megszoktak tőle a nézők. Úgy érzem, ez sikerült, és nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. A ruhát, amit viselt, teljesen rá terveztem. Nem csak az alakjára, hanem a személyiségéhez is. Valószínűleg ezért is érezte magát ilyen jól ebben a ruhában, és ezért is tündökölt benne ennyire – fogalmazott Péter, majd azt is elárulta, hogyan készítette fel Nórit a vonulásra. – Volt egy próbánk délelőtt, amikor megbeszéltük a tempót, és hogy mekkorákat lépjen, mert egy ilyen uszályos ruhában nem annyira egyszerű szépen vonulni. De nagyon gyorsan ráérzett, és azt leszámítva, hogy picit izgult, mielőtt kiment a színpadra, jól érezte magát. Mindenki azt mondta, hogy ő volt a modellek között a legszebb. Az ő alkata számomra megtestesíti a nőideált, tökéletes csípő-derék aránnyal rendelkezik.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top