nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra a kifutón

Ördög Nóra lélegzetelállító volt a sokat nem takaró ruhájában – Fotó

Minden mozdulatában ragyogott a kifutón.

Ördög Nórának az évek folyamán számtalan oldalát láthattuk már. Természetesen elsősorban műsorvezetőként ismeri a nagy közönség, hiszen a TV2 több sikerműsorának is ő a házigazdája, de saját vlogjukban, Nánásiék címmel, láthatjuk, milyen édesanya és felesége

Ördög Nóra

Fotó: TV2

Emellett nem olyan régen kiderült, még a versenytáncban is otthon van. „Gyerekkora óta versenytáncolt. Sokan nem tudják ezt Nóriról, és szegényt bírálják is, hogy miért van a zsűriben. Ezért van a zsűriben! Hiszen, ha valaki tud a táncról beszélni, akkor ő. Szerintem érdemes hallgatni az ő kritikájára, meg az észrevételeire, mert jó megjegyzései vannak” – mondta Gelencsér Tímea, a Dancefloor háziasszonya, miután egy régi felvételt mutattak a Dancing with the Stars zsűrijéről. 

Ezúttal pedig a Budapest Central European Fashion Weeken láthattuk a kifutón, mint modell. A 2024-25-ös őszi-téli kollekciókat mutatták be magyar divattervezők és akadtak, akik felkérnek sztárokat, hogy ők is mutassanak be egy-egy darabot. Így tett Merő Péter is, akinek Nóra mutatta be egy költeményét a Szépművészeti Múzeumban. 

Ördög Nóra a Budapest Central European Fashion Week-en

Ördög Nóra a Budapest Central European Fashion Weeken
(Fotó: Facebook)

Az elképesztő ruhát és tervezőjét később több fotón is megmutatta a műsorvezető Instagram-oldalán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top