nlc.hu
Trend
Előkerült Melania Trump

Előkerült Melania Trump, vállán 6 milliós luxustáskával

Méregdrága táskáját egy barna overallhoz viselte, fiával a Trump Towerből indulva a családi luxusbirtok felé vették az irányt.

Melania Trumpot és 18 éves fiát a Trump Towerből távozva kapták lencsevégre New Yorkban több, jókora méretű Louis Vuitton bőrönddel a kezükben.

Melania egy világosbarna overallt viselt, hozzá pedig konyakszínű, struccbőr táskát, melynek ára elképesztően magas: 6 millió forint körüli összeget kérnek el érte jelenleg a piacon. Ehhez képest 600 ezer forint körüli ruhája és nagyjából 300 ezer forint értékű lakk kabátja mindössze elenyésző értékű. A volt first ladyről készült friss képeket itt tudod megnézni.

Fotó: McNamee/Getty Images 

Fotó: McNamee/Getty Images 

A személyzet a bőröndök mellett több ruhazsákot is az autóba pakolt, mely azután New Jersey felé vette az irányt, ahol a családi luxusbirtok található, mely amolyan biztonságos menedékként szolgál a családtagok számára.

A feleséget most először látták azóta, hogy férjét 34 vádpontban bűnösnek találták.Szerintem sokkal nehezebb az ítélet Melániának és Barronnak, mint nekem” – mondta korábban Donald Trump a tárgyalást követően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top