nlc.hu
Trend

Előkerült Melania Trump

Előkerült Melania Trump – Így néz ki napjainkban az egykori first lady

Kiderült, mivel foglalkozik mostanában az Egyesült Államok előző first ladyje.

Mióta 2021 januárjában férjével elhagyták a Fehér Házat, Melania Trump visszavonult a reflektorfénytől, sőt, szinte rejtőzködő életmódot folytat. Úgy tudni, hogy ideje nagy részét a férje Bedminsterben található, privát golfklubjához tartozó birtokán, illetve a család floridai Palm Beachen található luxusrezidenciáján tölti fiával, Barronnal. Sajtóértesülések szerint az egykori first lady elsősorban fia nevelésére koncentrál és azon van, hogy a lehető legjobb felsőoktatási intézményt találják meg a számára, hiszen a fiú jövőre végez a középiskolában. Édesapja egyébként azt szeretné, ha az ő egykori alma materében, a Pennsylvaniai Egyetemen tanulna tovább.

Melania Trump

Melania Trump júniusban a Trump Towernél (Fotó: James Devaney/GC Images)

Melaniát egy ideje már a lesifotósok is csak ritkán tudják lencsevégre kapni, legutóbb még a nyáron fotózták le a New York-i Trump Towernél. Nyilvános eseményeken pedig pláne csak elvétve mutatkozik. Húsvétkor elkísérte a férjét egy ünnepi rendezvényre, majd hosszú hónapokra eltűnt. A napokban azonban előkerült: egy Mar-a-Lagó-ban tartott exkluzív halloween-partin jelent meg Donald Trump társaságában. Ekkor készült róluk az alábbi videó, mely azóta bejárta a közösségi oldalakat:

Bár alapvetően egy jelmezes partiról volt szó, Trumpék azok közé a vendégek közé tartoztak, akik nem öltöztek be: az exelnök a szokásos öltönyét, míg Melania egyszerű vonalvezetésű, fekete ruhát és tűsarkút viselt. Bár a felvétel viszonylag távoli, az azonban látszik, hogy a külseje nem változott meg drasztikusan azóta, hogy visszavonultan él. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top