nlc.hu
Sztárok

Melania Trump régi fotói

Így nézett ki Melania Trump, mielőtt megismerte a férjét

Évtizedekkel ezelőtti fotókat mutatunk a születésnapos Melania Trumpról.

Ma ünnepli 53. születésnapját Melania Trump, aki minden idők legnépszerűtlenebb first ladyjeként vonult be a történelembe. Mi tagadás, Donald Trump neje férje elnöksége idején gyakrabban került a lapokba kisebb-nagyobb botrányainak vagy épp megosztó ruhaválasztásainak, mintsem társadalmi vagy jótékonysági tevékenységének köszönhetően. 

Melania Trump

Melania Trump (Fotó: Brooks Kraft/ Getty Images)

Az egykori first lady 1970-ben Jugoszláviában született Melanija Knavs néven és már 5 éves korától kezdve modellkedett. Azt már korábban megmutattuk, hogyan festett plasztikai műtétei előtt, tinilányként. Most azonban egy annál is régebbi fotót találtunk róla. Az alábbi felvétel 1977-ben készült egy divatbemutatón Radenci városában, a Jutranjka ruhagyárban, ahol Melania édesanyja akkoriban dolgozott. A későbbi first lady 7 éves volt ekkor. A képen ő jobbról a második, szoknyás, fehér blúzos kislány. 

Melania Trump kislányként

Jobbról a második a későbbi first lady, Melania Trump (Fotó: Nena Bedek / AFP)

Melania későbbi férjét is a divatszakmának köszönhette. A kilencvenes években az Egyesült Államokba költözött, 1998-ban pedig a New York-i divathét egyik partiján megismerkedett a nála 24 évvel idősebb Donald Trumppal. A dúsgazdag üzletember oldalán aztán maga is jelentős hírnévre tett szert. Az alábbi galériában ebből az időszakból gyűjtöttünk össze néhány fotót. 

Melania Trump modellként
Megnézem
Összes kép (7)

Mióta 2021 januárjában elhagyták a Fehér Házat, Melania Trump kimondottan visszavonult életet él. Nem jelent meg olyan eseményeken sem, mint férje 75. születésnapi ünnepsége, de Donald Trump közelmúltbeli letartóztatását követő első nyilvános beszédén sem volt jelen. Úgy tudni, ideje nagy részét a férje Bedminsterben található, privát golfklubjához tartozó birtokán, illetve a család floridai Palm Beachen található luxusrezidenciáján tölti, ahol 17 éves fiával, Barronnal együtt elrejtőzhet a kíváncsi szemek elől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top