nlc.hu
Sztárok

Melania Trump népszerűtlen first lady

Melania Trump lett a valaha élt legnépszerűtlenebb first lady

A megkérdezettek 47 százaléka nem kedveli Melania Trumpot. Ez a létező legrosszabb népszerűségi adat, amit first lady valaha kapott.

Melania Trump megkapta a létező legrosszabb népszerűségi adatokat, amit first lady valaha kaphatott – írja a 444.hu.

Melania Trump a legnépszerűtlenebb

Fotó: Drew Angerer/Getty Images

Az Egyesült Államokban a first ladyt általában mindenki imádja, de egy felmérés szerint a megkérdezettek 47 százaléka nem kedveli a sokszor barátságtalan Melania Trumpot, 42 százaléka kedveli, a maradék 12 százalék pedig nem tudott dönteni. 

Az ilyen népszerűségi felmérések készítése óta a first ladyk átlagos népszerűsége elérte a 71 százalékot, ami mellett mindössze 21 százalék mondta azt, hogy nem kedveli az aktuális first ladyt. 

Hasonlóan alacsony, de a mostaninál még mindig magasabb számokat Hillary Clinton tudott produkálni first ladyként. Távozásakor őt a válaszadók 52 százaléka szerette, és 39 százalék mondta azt, hogy nem – írja a lap a CNN híre alapján.

A minap búcsúvideót tett közzé Melania Trump, aki élete legnagyobb megtiszteltetésének érezte, hogy first ladyként szolgálhatta az Egyesült Államokat.

Népszerű first ladyk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top