nlc.hu
Sztárok

First Ladyk akkor és most

Így változik meg egy nő, ha first lady lesz – beszédes előtte-utána fotó

Halványabb mosoly, ridegebb mozdulatok, vagy épp ellenkezőleg, szerelmes összetartozás. Hogyan változik meg egy nő élete, ha first lady lesz? Mit árulnak el ezek a fotók az elmúlt 30 évből?

Az Egyesült Államokban már két napja nem tudják, hogy ki is lesz az új elnök. Hogy Donald Trump lesz ismét a befutó, vagy a demokrata Joe Biden sétálhat be az ovális irodába, az alig néhány ezer szavazaton fog múlni. Az amerikaiak rekordot döntöttek, nemcsak abban, hogy hányan adták le a voksukat, hanem abban is, hogy mennyi ideig tart összeszámlálni azokat. Ahogyan az elnök személye, úgy – cikkünk megjelenéséig – a first lady kiléte is homály. Vagy az európai Melania Trump töltheti be ismét ezt a szerepet, vagy az egykori alelnökfeleség Jill Bidenből lesz first lady. Most arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyit változott azoknak a nőknek az arca, a testtartása, a mosolya, akik az elmúlt harminc évben betöltötték ezt a szerepet. Érdekes megfigyelni a következő galériákat…

Melania Trump

Az egykori Jugoszláviában született Melania 2017 január óta tölti be a first lady szerepét. Ha valakinek, akkor neki igencsak sokat változott a kapcsolata a férjével az elmúlt évek alatt. Emlékezzünk csak rá, hogy mennyi mém, videó született abból, ahogyan elutasítja férje érintését, vagy elfordul tőle.

Ő egyébként Donald Trump harmadik felesége, és idén áprilisban lett ötvenéves. Egyetlen közös fiuk született, a 14 esztendős Barron. 

Melania és Donald Trump

Melania és Donald Trump 2003-ban és 2020-ban (Fotó: AFP, AFP/Getty/Evan Agostini; )

Michelle Obama

A most 56 éves Michelle Obama 2009 és 2017 között volt a first lady, amikor férje, Barack Obama volt két egymást követő ciklusban az Egyesült Államok elnöke. A kétgyermekes asszony valósággal ragyogott abban a nyolc évben, és népszerűsége ma is töretlen. Könyvét az egész világon elkapkodták, sokan pedig úgy vélik, hogy Michelle-ből egyszer az USA elnöke lesz, feltéve, ha vannak ilyen ambíciói.

Nézd meg, mennyit változott Michelle Obama!

Michelle Obama fiatalon
Megnézem
Összes kép (3)

Laura Bush

A négy hölgy közül Laura Bush lett a legidősebben, ötvennégy esztendősen first lady. 2001 és 2009 között töltötte be férje mellett ezt a szerepet, az egyébként könyvtáros és tanári diplomával rendelkező asszony. Csak nekünk tűnik úgy, hogy az ő mosolya és kapcsolata a férjével ugyanolyan maradt?

Nézd meg, mennyit változott az elmúlt években!

Laura Bush
Megnézem
Összes kép (3)

Hillary Clinton

Az asszony, aki végig férje mellett állt, megnyertek két választást is, aztán kirobbant a Monica Lewinsky-botrány, a többi pedig már történelem. Hillary Clinton 1993 és 2001 között volt first lady, majd amikor férje leköszönt, rájött, hogy ideje az önmegvalósításnak. 2001 és 2009 között New York állam szenátora és 2009-től 2013-ig az első Obama-kormány külügyminisztere volt. Aztán 2016-ban úgy döntött, csatába megy, és megmérettette magát az elnökválasztáson, ahol végül alulmaradt Donald Trumppal szemben.

Nézd meg a galériában, mennyit változott Hillary!

Hillary Clinton fiatalon
Megnézem
Összes kép (3)

Amerika választ, de kit?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top