nlc.hu
Trend

Botrányba fulladt Melania Trump meseolvasása

Melania Trump rengeteg kritikát kap, mert levette a maszkját egy gyerekkórházban

A First Lady egy gyerekkórházat látogatott meg Washingtonban, és ugyan maszkban érkezett, de a meseolvasáshoz levette azt. A lépését rengeteg kritika érte.

Melania Trump kedden zöld kabátban és fekete védőmaszkban érkezett a Children’s National Hospital gyerekkórházba Washingtonban, hogy meseolvasással dobja fel az ott lévő gyerekek napját. Ehhez a programhoz az Oliver, a karácsonyfadísz meglátogatja Marleyt és Joant és Abbeyt című gyerekkönyvet választotta. Eddig a történet rendben lévő része, csakhogy a sokat kritizált First Lady úgy döntött, hogy az olvasáshoz leveszi a maszkját. Igen, egy gyerekkórházban a világjárvány közepén – írja az ausztrál Yahoo Lifestyle.

Melania Trump mesekönyvből olvasott fel a gyerekkórházban (fotó: Jacquelyn Martin / POOL / AFP)

Melania Trump mesekönyvből olvasott fel a gyerekkórházban (Fotó: Jacquelyn Martin / POOL / AFP)

A kórház minden területén kötelező a maszk viselése, nincsenek ez alól kivételek, és sokak szerint a maszk levétele után az őröknek azonnal ki kellett volna kísérniük Melanie Trumpot. Az esetet némileg árnyalja, hogy a First Lady nem egy kis szobában, hanem egy méretes teremben olvasott, és csupán két gyerek nézte őt élőben, a többiek a szobájukban, a kihelyezett tévéken keresztül követték a mesét, a szociális távolságtartás tehát így is biztosított volt. Továbbá arra is felhívták a figyelmet páran, hogy a gyerekeket sokkal jobban leköti a mese, ha látják annak a száját, aki olvassa azt. Persze mindettől függetlenül Melania Trump megsértette a kórházi szabályzatot, már ha nem volt különleges engedélye a maszk levételére. Mit gondolsz, felelőtlenül járt el a First Lady, vagy csak maszk nélkül volt értelme a mese olvasásának?

További Melania Trump-sztorik az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top