nlc.hu
Sztárok
Lajos herceg cuki tanáccsal indította el az angol válogatottat az EB-re

Lajos herceg übercuki tanáccsal indította el az angol válogatottat az EB mérkőzésekre

Elképesztően aranyos tanáccsal indította útnak az angol válogatott csapatot Vilmos herceg és Katalin hercegné fia.

A 6 éves Lajos herceg tanácsát édesapja, Vilmos herceg továbbította, aki meglepetésszerűen beugrott az angol válogatott utolsó hazai edzésére, hogy jókívánságait közvetítse a csapat számára, mielőtt elindulnak az Eb-re, ahol a magyar csapat is megméretteti majd magát.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

„Srácok, miközben idefelé tartottam, azon gondolkoztam, hogy mit is mondhatnék. Arra gondoltam, hogy mit tudnék ajánlani, miközben ti mindannyian egy tapasztalt csapat vagytok Gareth-vel (szerk.: az angol szövetségi kapitány) és azon tanakodtam, hogy hogyan segíthetnélek titeket indulás előtt”  – kezdte beszédét Vilmos, majd úgy döntött, hogy Lajos herceg tanácsával folytatja mondandóját: 

Ma reggel, amikor iskolába vittem a gyerekeket, megkérdeztem tőlük, hogy mit mondjak az angol válogatottnak. Lajos fiam azt mondta: “egyetek kétszer annyit, mint amennyit amúgy szoktatok!” Én már most látom magam előtt, ahogy mindannyian hatalmas pocakkal szaladgáltok és a pályán fogjátok a fejeteket, úgyhogy azt hiszem, hogy nem feltétlen kell megfogadnotok a legfiatalabb gyermekem tanácsait

– árulta el nevetve a herceg.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top