nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik nem tanulnak a kudarcokból

Csillagjegyek, akik nem tanulnak a kudarcokból

A következő csillagjegyek valami miatt nem tanulnak a hibáikból, még akkor sem, amikor kudarc-kudarc után éri őket.

Bika

A Bikában benne megvan a szándék arra, hogy tanuljon a kudarcokból, de valahogy aztán mégsem jön neki össze, hogy a következő alkalommal ne kövesse el ugyanazokat a hibákat. Ez azért van főleg, mert nem szereti a változást, képes görcsösen ragaszkodni a jól megszokott rutinhoz, ami oda vezethet, hogy hiába látja, miben hibázott és mit kellene máshogy csinálnia, mégis képtelen arra, hogy változtasson.

Csillagjegyek, akik nem tanulnak a kudarcokból

(Fotó: Getty Images)

Halak

Ha a Halak hibázik, akkor azt gondolja magáról, hogy rossz ember, akit nem lehet szeretni és könnyen beleragad az önsajnálatba ahelyett, hogy tanulna a tapasztalataiból. Szereti ilyen esetekben sajnáltatni magát, áldozatként feltüntetni. Inkább erre koncentrál, minthogy tanuljon az adott hibákból.

Mérleg

A Mérleg sajnos nem mindig viselkedik szépen a környezetével, sokszor könnyen belegyalogol mások lelkébe. Ezzel a hibájával nem foglalkozik, pedig tisztában van vele, hogy mit tesz. Mivel komoly önreflexiót kellene gyakorolnia ilyen esetben, ami sok munka, ezért inkább újra és újra megbánt másokat, még akkoris, ha tudja, nagyot hibázik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top