nlc.hu
Sztárok
Tabáni István válaszolt a kérdésre: tervezik a családbővítést?

Tabáni István elárulta, tervezik-e a családbővítést

Tabáni István boldog családapa és az éneklés szinte teljesen megváltoztatta őt. Vajon hogy éli életét az egykori Csillag születik győztes?

Idén van 15 éve, hogy a teremőrként dolgozó Tabáni István meghódította a Csillag születik színpadát.

Tabáni István

(Fotó: Olajos Piroska/ fotocentral.hu)

Tabáni István nagy utat tett meg, mióta megnyerte az RTL tehetségkutató versenyét. Azóta is az éneklésből tartja el családját. A tehetség utat tör magának, szokták mondani, így volt ez Tabáni István esetében is, akit 2009-ben még teremőrként ismerhettünk meg. De ő festette az Uránia mozi és a Nemzeti Múzeum falait is.

„Büszke vagyok erre az időszakra, mert megtanultam értékelni az igazi munkát, amikor hidegben és forróságban is naphosszat keményen kellett dolgoznom az állványok.”- emlékszik vissza. De aztán jött a tehetségkutató, ami mindent megváltoztatott.

„Naivan álltam a kamerák elé, nekem nemcsak játék volt, vagy verseny, hanem az utolsó esély, amit adtam magamnak. Más ember lettem a műsor után. Akkor is az volt a cél, mint ma, hogy művésszé váljak, jó és hiteles legyek abban, amit csinálok. És azt gondolom, kevesen mondhatják el magukról, hogy egy tehetségkutatóból elindulva, 15 év elteltével is mindenféle mellékállás, vállalkozás nélkül képesek fenntartani egy családot, meg tudnak élni a zenélésből. Az a legnagyobb elismerés számomra ebben a 15 évben, hogy még mindig itt vagyok, és úgy, hogy mindezt magam teremtettem a feleségem segítségével. Szerencsésnek érzem magam, hogy az lehet a munkám, amit a legjobban szeretek és élvezek. Ugyanakkor nagy felelősség is, hiszen nagyon vigyázni kell a hangomra” – mondta el a Storynak Tabáni István.

Amióta pedig megszülettek a gyerekei, teljesen új időszámítás kezdődött az életében.  Habár a családbővítés szünetel, azt azért elismerte az énekes, hogy a két fiú mellé, ha érkezne egy kislány, lehet rendet tenne néha köztük. 

A teljes interjút elolvashatod a Stoy magazinban.

Story Magazin

Story Magazin

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top