nlc.hu
Sztárok
Átverik az embereket Schumacher Vanda nevében

Átverik az embereket Schumacher Vanda nevében

Elmondta, hogy nevével csalók élnek vissza, akik gyanús üzeneteket küldenek, melyek valószínű, hogy átverést jelentenek.

Szomorú dologra hívta fel a figyelmet Schumacher Vanda 24 órán át elérhető Instagram-történetében. Mint mondja, tudomására jutott, hogy valaki az ő nevével és tartalmaival készített egy új fiókot, ezen pedig nem csupán azokat posztolja újra, melyeket korábban ő már közzétett, de még üzeneteket is küld másoknak. Mutatott is néhány képernyőfotót, ezek egyikében az idegen arról érdeklődik, hogy címzettjének milyenek a tapasztalatai a kriptokereskedelemmel kapcsolatban.

Felhívta követői figyelmét, hogy legyenek óvatosak, ne engedjék, hogy átverje őket bárki is az ő nevében küldött üzenetekkel: ő maga ugyanis soha senkinek nem szokott Tiktokon keresztül üzenetet küldeni. Legfőképpen pedig arra figyelmeztetett, hogy ne vegyenek meg semmit és ne utaljanak semmilyen összeget, mellyel az ő nevében keresik meg esetleg őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top