nlc.hu
Életmód
Tengerbe esett a jegygyűrű a nagy napon

Tengerbe esett a jegygyűrű a nagy napon

Váratlan esemény tette izgalmassá a mesebelinek indult lánykérést.

Romantikus lánykérésre került sor a tengerparton: a 24 éves fitnesz influenszer, Katie Nicholson kezét kérte meg párja, Steve, akinek a lány boldogan igent mondott, majd a habok közé futott a pár ünnepelni. Itt történt a baj, a gyűrű ugyanis elmerült a habok között. Az eseményről készült Tiktok videó már több mint 560 ezer megtekintésnél jár.

Katie és Steve nem keseredtek el a történtek miatt, azonnal nekiláttak a gyűrű megkeresésének, akciójukhoz pedig számos járókelő is csatlakozott kedvesen, végül pedig megtalálták az ékszert, mely a körülményeket tekintve mondhatjuk, hogy szinte a csodával határos.

Fotó: Tiktok/beastbarbie

Fotó: Tiktok/beastbarbie

Mint mondják, ez a váratlan fordulat mindkettőjük számára egy valódi érzelmi hullámvasút volt, ám úgy érzi, a kaland csak még jobban megerősítette a kapcsolatukat, mindez pedig meggyőződése szerint egy hosszú és boldog házasság alappillére lesz. Igy minden jó, ha jó a vége: alig várják, hogy végre egybekeljenek.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top