Életmód

Harmincszor kérte meg barátnője kezét úgy, hogy a lány észre se vette

Hat hétig dokumentálta a vicces akcióit.

A kanadai Colton Vaters öt hónappal a lánykérés előtt megvette a gyűrűt, és mivel szerette volna, ha a lehető legtökéletesebb módon történik a nagy kérdés felvetése, így tett pár próbát titokban – összesen harmincat. Természetesen minden próbát dokumentált is, amit meg is osztott később közösségi oldalán. Az ötletet egyébként Edi Okoro sztorija adta neki.

A titokban felvillantott eljegyzési gyűrű a legváltozatosabb pillanatokban, helyszíneken és szituációkban tűnik fel. A srác barátnője, Danielle persze semmit sem sejtett arról, hogy hat héten keresztül folyamatosan megkérik a kezét.

„Mindenhová elkezdtem magammal vinni a gyűrűt, és annyi fényképet készítettem, amennyit csak tudtam, anélkül, hogy észrevette volna” – mondta Colton.

Forrás: Facebook / Colton Valters

Noha nagyon szórakoztatónak tartotta a legkülönbözőbb módszerek kipróbálását a lánykérésre, bízott abban, hogy a lány nem veszi majd észre a vicces kísérleteit, és a nagy pillanat valóban meghitt és csodás élmény lesz.

Colton Valters lánykérés

„Nagyon reméltem, hogy nem fogja észrevenni a gyűrűt, vagy azt, hogy fotózom, de ha úgy történt volna, akkor megkértem volna akkor és ott” – jegyezte meg a hősszerelmes.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top